uleńka - ja mam fotelik montowany z tyłu po ELi jeszcze, nie pamiętam marki. Będziemy go używać, choć teraz już bym na pewno kupiła fotelik odchylany, bo dziecko często zasypia na wycieczce i jakoś kiepsko jest, jak zmętnie zwisa na pasach - niebezpieczne to i prowadzić rower trudno. Jakkolwiek tego fotelika używa wyłącznie mój mąż, ja nie jestem w stanie ujechac z dzieckiem z tyłu nawet kilku metrów, dlatego kupuje fotelik montowany z przodu, między siodełkiem a kierownicą. Będę miałą wtedy Gaję z przodu, środek ciężkości nie przesunie mi się w sposóbznaczący, i powinnam dać radę ujechać. Niedługo zrobimy pierwsza próbę to dam znać jak się taki przedni sprawuje. Polisport robi takie foteliki i one są w dobrej cenie.
O tym mówisz: WeeRide LTD fotelik rowerowy rower NOWOŚĆ!!! (1511869807) - Aukcje internetowe Allegro
I myślisz ze z takim fotelikiem bedzie ci łatwiej?? Nie zapominaj ze musisz jakos sterować rowerem, pochylic sie w strone kierownicy itp. Czekam z niecierpliwościa na twoja opinie bo ogladalam te foteliki i podobaja mi sie ale nie wiem czy na pewno łatwiej sie jezdzi.
Filmik: YouTube - WeeRide For The Family On The Go! Welcome