reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Ja tez myślałam czy dzis się do Pepco nie przejechać hehe... Tak ogólnie popatrzeć co tam teraz mają :)))

Kobitki a co myślicie o takim czymś: PCHANKA - PCHAJKA DREWNIANA - WESOŁE SMOKI 54626 (1484672886) - Aukcje internetowe Allegro Czy to już dla naszych dzieci się nadaje czy to raczej później?

Asia ja mam identyko pchacza i jeszcze taki jeden drewniany z ikei ktorego nie ma juz w sprzedazy i Kacper uwielbia je pchac ale on juz od dawna je ma i je lubi wiec u nas ta zabawka sie sprawdzila teraz z tym dinkiem bedziemy na dwor chodzic:-)ja bym na Twoim miejscu kupila go:-)

to na tej aukcji są te smoki tańsze WESOŁY SAMOLOT NA KIJKU DO PCHANIA *hit 2011r* (1501192232) - Aukcje internetowe Allegro znalazłam tez takie WESOŁY SAMOLOT NA KIJKU DO PCHANIA *hit 2011r* (1501192232) - Aukcje internetowe Allegro chyba wiecej funkcji ma znaczy sie wiecej sie elementów rusza bo w tym smoku to tylko dzwiek dzwoneczków tak?? ciekawe które by sie lepiej podobało :):) kiedys własnie miałam chrapke na ten samolot ale wiedziałam ze młody jest sporo za mały :) i aza mi własnie o tym przypomniała. Tez kupie małemu, być moze bedzie z tym po dworze szalał :)

to na tej aukcji są te smoki tańsze WESOŁY SAMOLOT NA KIJKU DO PCHANIA *hit 2011r* (1501192232) - Aukcje internetowe Allegro znalazłam tez takie WESOŁY SAMOLOT NA KIJKU DO PCHANIA *hit 2011r* (1501192232) - Aukcje internetowe Allegro chyba wiecej funkcji ma znaczy sie wiecej sie elementów rusza bo w tym smoku to tylko dzwiek dzwoneczków tak?? ciekawe które by sie lepiej podobało :):) kiedys własnie miałam chrapke na ten samolot ale wiedziałam ze młody jest sporo za mały :) i aza mi własnie o tym przypomniała. Tez kupie małemu, być moze bedzie z tym po dworze szalał :)

Mama dalas dwa razy ten sam link:p tez chcialam taki samolot ale zobacz ze to sam plastik i latwo polamac drwniany ciezej..a ten dinus to zadnych dzwiekow nie wydaje tylko wali koralikami o ziemie:p

Ostatnia edycja:
Tych plastikowych nie polecam. To sa takie jak "odpustowe", nie raz Zuzi kupilismy na odpuscie to ledwo do domu doniosła - takie badziewie.

reklama
Do góry