Mama_i_Marcel
Listopadowa mama '09
no 48 chyba ze jest rozpietosc 48-50 to takie. bo rozm 46-48 jest mały.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez myślałam czy dzis się do Pepco nie przejechać hehe... Tak ogólnie popatrzeć co tam teraz mają))
Kobitki a co myślicie o takim czymś: PCHANKA - PCHAJKA DREWNIANA - WESOŁE SMOKI 54626 (1484672886) - Aukcje internetowe Allegro Czy to już dla naszych dzieci się nadaje czy to raczej później?
to na tej aukcji są te smoki tańsze WESOŁY SAMOLOT NA KIJKU DO PCHANIA *hit 2011r* (1501192232) - Aukcje internetowe Allegro znalazłam tez takie WESOŁY SAMOLOT NA KIJKU DO PCHANIA *hit 2011r* (1501192232) - Aukcje internetowe Allegro chyba wiecej funkcji ma znaczy sie wiecej sie elementów rusza bo w tym smoku to tylko dzwiek dzwoneczków tak?? ciekawe które by sie lepiej podobałokiedys własnie miałam chrapke na ten samolot ale wiedziałam ze młody jest sporo za mały
i aza mi własnie o tym przypomniała. Tez kupie małemu, być moze bedzie z tym po dworze szalał
![]()
Co chwile te smoki są wystawione, już nie raz je widziałam. Skoro Gosia mówi, że fajna sprawa to wezme goMi się bardzo spodobały te pchajki co Aza pokazała ale nie ma juz ich ;/