Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
Tak Kasia taką samą mamy Cleo dzięki jak mąż nie kupi to zacznę przeszukiwania sklepów.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kasia to moze cos innego niz zabawki mu kupic np ciuszki?bo skoro sie nie interesuje to jest sens zagracac mieszkanie??dzieki
Ula taki masz tak ? FISHER PRICE Mini Koszykówka M1800 OD RĘKI WAWA (1325283739) - Aukcje internetowe Allegro
Gosia zestaw narzedzi Pawel od chrzestnej bedzie mial no i ośmiorniczki do wody ... czym sie interesuje? wszytskim tylko nie zabawkami nie no mysle zeby cos bylo co gra wtedy dłuzej go zatrzymuje uwielbia muzyczki rozne bo jak cos gra to zaczyna tanczyc ehhhhhh myslalam o takim radiu fishera ale sama nie wiem
a jakie to klocuszki i kufer piraki tez jest w biedronce??byłam własnie w Biedronce Stonce
kupiłam małemu klocuszki drewniane :-) łazi z wiaderkiem i wrzuca
chce kupić jeszcze kufer piracki i kosz na brudne ciuchy
ile u mnie rzeczy swiąteznych łał
Cleo a gdzie w Biedronce kupiłaś, mąż pracuje w Zielonce ale nie wiem jeszcze czy tam są bo go wysłałam
Mój Oli kocha odkurzacze i szczotkę na długim kiju, no ale co się dziwic skoro widzi codziennie matkę po tysiąc razy zamiatającą i odkurzającą ;P On chodzi z miotłą 1/3 dnia i z rurą do odkurzacza
Chyba sie skuszę na odkurzacz dla małego. Maz ostatnnio widział w sklepie mini zestaw zmywający Viledy ;D i zastanawiał sie nad kupnem ale było napisane ze od ilus tam lat chyba 5 ;p
fajne moja Maja na swoj roczek dostala takie Cymbałki Little Tikes 0916 – ceny, opis i opinie. Ceny już od 38 PLN i zero zainteresowania jak pacnela w nie z 3razy to bylo wszystko Kacper tez sie nimi nie interesuje zato moj pies sie zainteresowal patyczniem do nich i zerzarl go do polowyKasiula a może to co ja zamówiłam dla Konrada: ZESTAW INSTRUMENTOW CYMBAŁKI SMOBY COTOONS 211013 (1307592899) - Aukcje internetowe Allegro będzie na dłużej...
D poszedl byl kufer ale niekompletny jedyny i ostatni :-/Kupiłam klocki dla siebie i dziunki , ale żadnego kufra nie było choć przydałby się na te wszystkie graty
Agrafka ja nie widziałam ale ja ostatnio mało widzę bo zasiedziałam się "na wsi" ;D
Klocki drewniane mam i ja buehehehehehe no jakże bym mogła ich nie mieć
Zabawek dość...cały nasz pokoj tonie w zabawkach, a jutro Olinkowi zostawię tylko parę i resztę wyniosę na górę ;D