reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
dzieki

Ula taki masz tak ? FISHER PRICE Mini Koszykówka M1800 OD RĘKI WAWA (1325283739) - Aukcje internetowe Allegro

Gosia zestaw narzedzi Pawel od chrzestnej bedzie mial no i ośmiorniczki do wody ... czym sie interesuje? wszytskim tylko nie zabawkami :D nie no mysle zeby cos bylo co gra wtedy dłuzej go zatrzymuje uwielbia muzyczki rozne bo jak cos gra to zaczyna tanczyc ehhhhhh myslalam o takim radiu fishera ale sama nie wiem
Kasia to moze cos innego niz zabawki mu kupic np ciuszki?bo skoro sie nie interesuje to jest sens zagracac mieszkanie??
byłam własnie w Biedronce Stonce :D
kupiłam małemu klocuszki drewniane :-) łazi z wiaderkiem i wrzuca :D:D
chce kupić jeszcze kufer piracki i kosz na brudne ciuchy :D
ile u mnie rzeczy swiąteznych łał
a jakie to klocuszki i kufer piraki tez jest w biedronce??

Cleo a gdzie w Biedronce kupiłaś, mąż pracuje w Zielonce ale nie wiem jeszcze czy tam są bo go wysłałam :)

Mój Oli kocha odkurzacze i szczotkę na długim kiju, no ale co się dziwic skoro widzi codziennie matkę po tysiąc razy zamiatającą i odkurzającą ;P On chodzi z miotłą 1/3 dnia i z rurą do odkurzacza :)
Chyba sie skuszę na odkurzacz dla małego. Maz ostatnnio widział w sklepie mini zestaw zmywający Viledy ;D i zastanawiał sie nad kupnem ale było napisane ze od ilus tam lat chyba 5 ;p

Ula cos dla naszych sprzayajacych chlopakow:-) HIT !SUPER ODKURZACZ + STOJAK - WÓZEK + AKCESORIA (1331193188) - Aukcje internetowe Allegro

gieoska
klocki drewniane są a kufer to wielkie pudlo plastikowe na kołach przypominające starą skrzynię
looknij w gazetce biedronki ( kufra nie ma)

fajne moja Maja na swoj roczek dostala takie Cymbałki Little Tikes 0916 – ceny, opis i opinie. Ceny już od 38 PLN i zero zainteresowania jak pacnela w nie z 3razy to bylo wszystko Kacper tez sie nimi nie interesuje zato moj pies sie zainteresowal patyczniem do nich i zerzarl go do polowy

Dziewczyny fajny zestaw instrumentów jest w LIDLU - widziałam w gazetce.

Ja ponawiam swoje pytanie: czy widziała któraś z was taki wynalazek SANKI Z BUDA? Podobno były w Tesco, ale oglądałam gazetkę i nie widziałam, a w necie takie hasło "sanki z budą" nie istnieje :)

Agrafka ja nie widziałam ale ja ostatnio mało widzę bo zasiedziałam się "na wsi" ;D
Klocki drewniane mam i ja buehehehehehe no jakże bym mogła ich nie mieć :)
Zabawek dość...cały nasz pokoj tonie w zabawkach, a jutro Olinkowi zostawię tylko parę i resztę wyniosę na górę ;D

reklama
Agrafka ja nie widziałam ale ja ostatnio mało widzę bo zasiedziałam się "na wsi" ;D
Klocki drewniane mam i ja buehehehehehe no jakże bym mogła ich nie mieć :)
Zabawek dość...cały nasz pokoj tonie w zabawkach, a jutro Olinkowi zostawię tylko parę i resztę wyniosę na górę ;D

Oj u nas też już dużo zabawek i ksiażek i klocków. Jeszcze stolik chicco od chrzestnej "w drodze". Myślałam żeby pod choinkę kupić Kubusia-opowiadacza, ale to już będzie ostatnia zabawka na długo długo. Musze kupić tę ramę z pojemnikami z IKEA żeby jakiś porządek zachować.

Do góry