reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

My pomimo ze Oli zaczął chodzić, na dwór wychodzimy i siedzimy w wózku, mamy spiworek maxi cosi:
Maxi Cosi Cabrio Fast Forward + śpiworek navy (1339346612) - Aukcje internetowe Allegro ale on jest juz za mały.
Jest super, to o wiele lepsze niż kocyk. Cieplutki, nic nie podwiewa itd, jestem bardzo zadowolona. Ale na sanki i do spacerowki muszę miec spiworek troszkę większy, a nie kocyk, gdzie nim tak ładnie dziecka nie da się otulić. Rzeczywiscie kiepsko bedzie wkładać z brudnymi bucikami i nie wiem jak to bedzie ale spiworek na 100% chcę mieć.

reklama
Polecam te klocki z biedronki. Są bardzo ładne i do tego wieczko pełni role sortera. Konradowi bardzo przypadły do gustu i smaku :)))

Ula zgadzam się z dziewczynami co do śpiworków , ja mojego też już nie używam do wózka bo raz że z butami brudnymi małego się wkładało to jeszcze ciasno mu było bo jednak śpiworek sporo miejsca zajmuje i teraz dałam jeden kocyk na siedzisko z oparciem a drugi mam taki tylko na zamek PROMOCJA śpiworek kocyk rożek becik okrycie 3w1 (1324784329) - Aukcje internetowe Allegro i zapinam go od spodu dzięki temu mogę przy dużym wietrze zrobić w wózku kołnierz żeby go nie odczuwał

Polecam te klocki z biedronki. Są bardzo ładne i do tego wieczko pełni role sortera. Konradowi bardzo przypadły do gustu i smaku :)))

ja też polecam - super są. Mój tato za nimi w Lublinie 3 dni ganiał, bo był jakiś problem z dystrybucją, ale warto było.

Polecam też książeczki dźwiękowe z Lidla.

Alicja dostała od dziadka taką piłkę wielką gimnastyczną z uchwytem - fajna sprawa, kładę małą na piłce na brzuchu i bujam - fajne ćwiczenie na równowagę. Do tego jak ją trzymałam na rękach i sama siedziałam na piłce i podskakiwałam to mała usnęła, a mi uda odpadały - usypianie i gimnastyka w jednym :)

Nie dobijajcie mnie, w naszych biedronkach jeszcze nie ma:-(jestem załamana! Myślałam zeby którąś z Was poprosić o kupno ale jak doliczę koszty przesyłki to chyba się już nie opłaca.

Nie dobijajcie mnie, w naszych biedronkach jeszcze nie ma:-(jestem załamana! Myślałam zeby którąś z Was poprosić o kupno ale jak doliczę koszty przesyłki to chyba się już nie opłaca.

Dziunka a masz tylko jedna biedronke u siebie w miescie?moze masz kogos z rodziny w innym miescie ktory moze ci to kupic i przywesc przy okazji bo z wysylka to fakt moze sie nie oplacac:-(

Ania fajny ten kocyk co dalas:-)

reklama
Do góry