reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

ja w pepco kupilam super bezrekawnik z lwem :) za 4.99 :) dobry jakościowo i lade :) i wiem ze body sa po 4.99 z tegho co zerkałam tez ladne :)
kasiu a jaki to bezrekawnik daj zdjatko:-)I jak bylas wczoraj w tej hurtowni??sorrki ze Cie tak mecze ale strasnzie mi sie podobaja te organizery:-)ale jak nie ma to kupie na allegro:-)

reklama
a jakie tam ciuszki kupujesz??dla malego??jakie cenki sa mniej wiecej??

Ja tam kupuję przede wszystkim dla małego. Np. komplecik krótkie spodenki z koszulka dałam za jeden 9,90 a za drugi 14,90. Bluzeczki są od 4 do 9 zł więc naprawde ceny przystepne. Poza tym ostatnioo kupiłam tam w prezencie dla koleżanki kieliszki do wina, małemu kupiłam jak już pisałam zabaweczki do kąpieli i jak patrzyłam w innych sklepach to jak za ta cenę są super. Konrad bardzo je lubi :))) Kupiłam mu tam też wiatraczek i komplet do piasku za 4 zł i ogólnie można tam znaleźć ciekawe rzeczy za małe pieniązki.

może teraz się uda ;-)

Załączniki

• DSC00049.jpg
    DSC00049.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 21
  • DSC00050.jpg
    DSC00050.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 19
Dobrze, dam znać... :)))

Teraz siedze na allegro i myślę nad zakupem osmozy i depilatorka dla siebie. Mój ma już kilka lat wiec przydałoby sie wymienić na jakiś lepszy model... :-)

Ostatnia edycja:
Ja chcę kupic 7781 bo jest dużo tańszy. Tez chciałam ten 7681 ale jak mam dopłacać tylko dlatego, że można go w wodzie używać to w moim przypadku jest zbędne gdyż nigdy w wannie bym go nie używała... Ja to muszę mieć światło dzienne bo ślepa jestem :-p

reklama
U mnie tez pepco jest i sie tam zaopatruje. Naprawde fajne ciuszki za niemal free:tak: tylko czasem trzeba uwazac na jakosc , bo do bawałny niektórym ubraniom daaaaaaaaleko:tak:
AZA , czy to Ty pisałąs , ze fotelik espiro optima nie przeszedł testów? jak tak to daj mi namiary na infoNie daje mi to spokoju:tak:

Do góry