Mama_i_Marcel
Listopadowa mama '09
lotka Marcel tez na 28
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
fajna ta pufa, Aza :-)Lotka buciki superowe. Czyżbym tylko ja kupowała rozmiar 26? Mój Konrad ma stopę 16 cm.
Ja zaś wylicytowałam Konradowi takową pufę: OD 1 zł FOTEL WOREK SAKO XXL PUFA XXXL PUFY XL (2631413001) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Zadowolony chłopak, siedzi i wygłupia się na niej. Sobie zaś zaszalałam i wylicytowałm u tego samego sprzedającego 2 kurteczki: Ciepła Dłuższa Kurtka Zimowa czarna S 36 /444 (2663548285) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. oraz Kobieca Skóra szara S 36 /t92 (2670173725) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Wszystko dobrej jakości więc jak coś to polecam, fajne ma aukcje. Kupiłam też Konradowi prezent na urodziny: LEGO DUPLO DUŻA FARMA 5649 ZESTAW DLA MALUCHA (2644257310) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale ten poleży do grudnia za łóżkiem hehe...