reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

u nas się nie zajączkuje
za to Kuba ma pojutrze imieniny, a Michal za miesiac i nie mam pomysłu ale też szalec nie bede

reklama
Etna fajne łóżeczko. Dla dziewczynek niestety w tym stylu nic nie ma, znalazłam tylko gdzies jakąś wstrętną karetę. Ja zamówiłam to wysuwane Nikola na allegro, w czwartek ma przyjść...

Co do zajączka , u nas się nigdy nie obchodziło i chyba nie będę tego wprowadzać, bo Ala i tak dostaje różne rzeczy jak widzę że czymś się ładnie bawi. Teraz chcę jej kupić coś większego na narodziny Wojtka, a będzie też jeszcze dzień dziecka, więc póki co nie zajączkuję :)

My nigdy zajaczka nie robilismy...no ale chyba bedziemy musieli zaczac jakies drobnostki wymyslac i chowac w ogrodzie...bo w UK jest jednak tez zwyczaj i glupio aby Vicky byla jakas ''inna''

Kilolku a u nas w rodzinie zawsze byl zwyczaj ze obchodzilo sie jedno albo urodziny albo imieniny...nigdy dwoch okazji bo za drogi interes:-p No i jeszcze mialam Ci napisac ze wozek super wybralas...bardzo ladny jest ten nowy model:tak:tylko zdziwilo mie ze jest napisane iz zalecaja go jedynie do 1,5 roku-troche malo...czyli co spacerowka jest malutka, czy jak?? j asie zakochalam w nowych modelach x-landera ( xq i move) sa boskie-oczywiscie tylko na zdjeciu bo na zywo nie widzialam...:-D

ta napisali? a ja jakos nie wyczytałam. WIdziałam ze do 15 kilo chyba

edit: sprawdziłam [h=2]"Wózek przeznaczony jest dla dzieci od 0-36 miesięcy i do wagi 15 kg"[/h]

Ostatnia edycja:
a bo aj wiem, moze e dziekco moze byc grubaskiem a wcale duzo nie wazyc i zbey nikt pretensji nie maił, z eise nie miesci albo dlatego ze ludie orientacji nie maja kiedy te 15 kilo moze nastapic
Chciałabym zobaczyc ten wózek na żywo, ale chyba sie nie uda

a bo aj wiem, moze e dziekco moze byc grubaskiem a wcale duzo nie wazyc i zbey nikt pretensji nie maił, z eise nie miesci albo dlatego ze ludie orientacji nie maja kiedy te 15 kilo moze nastapic
Chciałabym zobaczyc ten wózek na żywo, ale chyba sie nie uda

niestety ja tez nie jestem zwolenniczka kupowania takich rzeczy widzac tylko zdjecie w internecie...a czytalas opinie na necie...one czasem duzo mowia( o ile sa) bo to jednak chyba nowy wozek i moze byc z tym problem...

same pozytywne, poza waga. Waży prawie 17 kilo. Duzo
Spróbuje cos wymyslec z tym obejrzeniem na żywo ale raczej nie przyzwyczajam sie do tej mysli. Lepeij juz kupic wózek w ciemno niz zaszkodzic sobie i dziecku

Kilolku pisałam już ze ten wózek co wybrałaś jest cudny?

Wczoraj młoda jak "dosiadła" hulajnogę to aż oczy mi wyszly na wierzch:szok: sunęła jak stara:szok: a przecież pierwszy raz w życiu, w zeszłym roku na Julkową była za mała...

U nas zajączek jest, bo to fajna frajda :-) my też zawsze szukaliśmy w ogrodzie :tak: oczywiście słodycze i drobiazgi, ale ja chcę w tym roku Asi sprezentować rowerek biegowy a Julce jeszcze nie wiem, chyba tą składaną deskorolkę, chrzestni się dołożą więc luzzz.

ULA
jak Twój cybex? Używacie? Bo u nas się kółka rozpadają chyba:baffled: dziś młoda jechała wózkiem bo jej się zachciało i te kółka tylnie pod przedszkolem były gorące:confused: nie wiem o co chodzi, tarcie hamulca o nie czy co? Bo tak wózek rewelacja dla dwulatka lepszego nie mogłam sobie wymarzyć, jest wygodny, stabilny i bardzo lekki (mój 5 kg, Twój chyba więcej?), ale te kółka:baffled:

reklama
u nas w domu na zająca były schowane słodycze w ogrodzie. Teraz ogrodu nie mamy , ale las pod ręką więc damy radę;-) planuję małemu kupić samochód - karetkę , którą wypatrzył sobie na rynku . Niecałe 25 zł więc można poszaleć;-)

od Alusi w prezencie na jej przybycie do domu chcemy kupić małemu rowerek. Babcia ma sie dorzucić wiec fajnie. Chrzestna postanowiła na zająca od siebie kupić małemu hulajnogę

Do góry