reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mama napisz coś więcej o tych bucikach...Czy podeszwa ładnie się zgina czy jest sztywna..itd.Gdzie kupiłaś?

Ula a Ty już masz kozaczki?

Gosiulek nasze kozaki są z marki Elefanten dostępne w Deischmanie. Kosztowały 139 zł i moje spostrzezenia to:
* sa jedyne wśród chłopięcych jakie sa u nas dostepne które nie były "plastikowe". Szukałam w Auchanie, Boti, CCC i Deischman.
* wg mnie podeszwa jest najbardziej elastyczna wśród tych które oglądałam a dodatkowy atut to tez ze góra buta jest z nieprzemakalnego materiału + nubuk i dlatego tez jest to mięciutkie i fajnie sie zgina tam gdzie powinno czyli w palcach a nie na środku buta.
* posiada elementy odblaskowe
* środek wyścielony białym baranem? Cos takiego
* to ze posiada rzepy to juz chwalic nie musze ze jest to plus :D
* membrana nieprzemakalna
* język łączony z bokami więc żaden snieg nie wpadnie. Jednakże na tyle da sie go odchylić ze nóżka wchodzi do buta jak przysłowiowy nóż w masło :D Aż sama sie zdziwiłam bo tego sie obawiałam ze bedzie "ciasno".

Sa to moje spostrzeżenia/plusy dla tych butów. Uwag i minusów na razie nie odkryłam. Pewnie bedzie sie sól osiadać na bucie bo jest z materiału+nubuk ale to juz tak zawsze jest w kazdych butach. Dla mnie - osoby która nie szaleje z cenami jesli chodzi i buty dziecięce - te mi się podobają na tyle wizualnie i jakościowo ze nie wahałam sie wydać tych 139 zł. Mam nadzieje ze sie nie zawiode

byłam w Lidlu zobaczyć te komplety...nie najgorsze ale szukam po 1 wiązanej czapki i grubszej.bo jakas taka nie za bardzo jak na ostrą zimę ...cena za to rewelacja...

Moiz zdaniem zdecydowanie te 17,2 cm
Do 16 centymetrów może mu stopa do grudnia śmignąć i co bedziesz nowe kupować?? E tam. Ja bym wzięła większe. Z moich obserwacji Marcelowi stopa m-cznie rośnie okolo 2 mm. Do tego jeszcze wewnętrzne futerko + rajtuza. No i jest ciaśniej. A lepiej z zapasem niz na styk. Ja bym tak przynajmniej zadecydowała.

reklama
Do góry