reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

maxwell ta bluza rzeczywiscie bardzo sliczna ;)) podoba mi sie, swietne kolory. Oj, gdybym miala coreczke...:-D
Mama rewelacyjne sweterki ;)

Ja ostatnio tez Mlodego obkupilam (zawsze mi to humor poprawia bo przy okazji kupie tez cos sobie hehe:)), wzielam mu spodnie dresowe dwie pary, i 4 pack bluzek z dlugim rekawkiem z Nexta tyko,ze wzielam rozmiar na 2-3 lata i jeszcze duze:(ale na jesien powinny byc ok :)
za to w innym sklepie maz mu kupil bluzeczka na ten sam wiek i musielismy oddac, za mala:(

reklama
Agrafka a te getry jak bedziesz zakladala? potem skarpetki, majteczki tylko? sukieneczka ? to tylko dla dziewczynek prawda?

wiesz, ja myślę o nich jako o opcji jak będę Alę odpieluchowywać, a już nie będzie w domu tak cieplo żeby latać w samych majtach. wtedy przynajmniej nózki będą zakryte.. Ale nie wiem jeszcze jak to w praktyce wyjdzie :)

Ja tez juz kupilam, Tomi nie chcial przez nie isc spac, auto super, maz tylko podokrecal te srubki od spodu, co kola sa przykrecone :-)

super:-)sama nie mogę się doczekać.Jestem jak dziecko. Kupiłam na allegro małemu laptopa bo ciągnie go mojego i muszę go przeganiać.Kupiłam też nowy odkurzacz bo tamten mu się zepsuł a bardzo go lubi.

Gosiulek moj tez dostal laptopa od dziadkow i myslalam, ze cos to da ale gdzie tam. Dalej lepszy jest nasz:-D:tak: Nawet udawalam, ze robie cos na jego laptopie to mi nie wyrywal ani nic, wrecz odwrotnie - byl szczesliwy i bral sie za mojego :(
Chyba Cie nie pocieszylam....

reklama
Do góry