reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
dlatego trzeba kombinować z kolorystyką zeby chłopak nie wyglądał jak smerf ;p

Ula - 92 powinien być dobry bo Oliś zaś tez taki duży ponad wiek nie jest, chociaz to zależy od wymiarów. Najlepiej pomierzyć.

no wlasnie zalezy od firmy. Np. coccodrillo juz znam i oni mają duze rozmiary. Kupilam raz dresik na 92 i lezy w komodzie ;/ ostatnio kupilam na 86 u nich i maly smiga. Ja nie lubię kupowac na duzy wyrost. Kupilam na wiosnę kurtki przyduze i maly nieladnie w nich wygląda. a rozmiar 86 z H&M i Wójcika a jakies takie długie rękawy i w ogole.

Ula jesli chodzi o Next-a to oni maja duze ciuszki:tak:
Moj Kuba jest wysoki a nosi rozmiar 1.5-2lata (next), mamy juz kupione kilka bluzeczek i bluz z Nexta na 2-3 latka ale jeszcze troche za duze, a ma 98 cm wzrostu.
Tak pisze, zebys wiedziala jak to mniej wiecej wyglada;-)

Innych firm Kuba ma w wiekszosci rozmiar ciuszkow na 2 -3latka:tak:

ja mam dla młodego kurtkę z wiosny właśnie Nexta i myśle że spokojnie mu posłuży do zimy DSC00346.jpg

reklama
martolinka mysle, ze spokojnie mozesz kupic rozmiar 1.5-2 latka:tak:
Kubus teraz nosi ten rozmiar i jest na Niego ok, nawet niektore bluzeczki troszke za dlugie:tak:
My jesli chodzi o kurtki z Nexta to ostatnia mamy rozmiar 9-12 msc i nosil ja jeszcze jak mial 15 msc ;)
a rozmiar 2-3 latka (bluzy) jeszcze leza w szafie

Do góry