reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

u nas nowość gitara GITARA + MIKROFON + OKULARY nowy zestaw dla muzyka (1691534584) - Aukcje internetowe Allegro ale mikrofon z okularami musiałam schować bo mu nie pasowały i wywalał , a maty jeszcze nie testowaliśmy MATA WODNA + niebrudzący pisak + gratis PUZZLE (1691534511) - Aukcje internetowe Allegro
chociaż Kuba malować nie lubi ale stwierdziłam że może kiedyś polubi a przynajmniej nic nie pobrudzi ;) ,a pochwalę się jeszcze kołyską dla niuni ;) a co ;) hehe Kołyska, przystawka, łóżeczko FILIP NOWOŚĆ!! (1707607761) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Ania kolyska super :-) juz zaczelas kupowac dla Niuni wszystko, tak?:)

a ja dzisiaj tez obkupilam Mlodego:tak: kupilam mu 3 pary spodni, nie moglam sie zdecydowac a wiem, ze sie na pewno przydadza ;) kurde ale On ma dlugie nogi, szok!!
Rozmiar na 2-3 latka na dlugosc na styk a w pasie pasek scisniety na maksa:/

No prosze, Ania w Polsce i szaleje hehe... Dobrze, co będzie auto puste jechać :))))

Polaa to może z Kubusia będzie model hehe...

Pochwale się Wam jakie butki sobie kupiłam: http://allegro.pl/maxishoes-ladne-sandalki-x212-1-2g24-r36-i1717627293.html. Myślałam, że oberwie mi się od męża bo to już setna para butów ale nie... przelał pieniążki bez mrugnięcia oka hehe...

Ostatnia edycja:
Mąż wczoraj przytargał z kauflanda pojemnik na zabawki do małego pokoiku, jest cudny :)

Zobacz załącznik 373943

Ula mamy identyczne z NETTO kosztowało 29.9-35 zł nie pamiętam dokładnie bo w maju kupowałam

ANIA super zakupy Kubie zdjęcie koniecznie zrób z tym gitarowym zestawem:tak::tak:

DZIUNKA
ale Asia ma stópki pulchniutkie takie do schrupania Igi ma bardzo wysokie podbicie ale Asia to go chyba pobija:-) a zakupy REWELACJA i jeszcze cena .... :-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No prosze, Ania w Polsce i szaleje hehe... Dobrze, co będzie auto puste jechać :))))

Polaa to może z Kubusia będzie model hehe...

Pochwale się Wam jakie butki sobie kupiłam: MAXISHOES ŁADNE SANDAŁKI X212-1 2G24 R36 (1717627293) - Aukcje internetowe Allegro. Myślałam, że oberwie mi się od męża bo to już setna para butów ale nie... przelał pieniążki bez mrugnięcia oka hehe...
fajne te butki :))) a co do zakupów to mam nadzieje że się nam wszystko zmieści ;) hehehe , ciągle się nad wózkiem zastanawiam czy kupować tu czy tam bo nie wiem czy dopcham go do bagażu ;)

pola no dużo rzeczy mam po młodym więc w sumie to niewiele kupuje ,ale kołyskę kupiłam żeby do łóżka móc dostawić cobyśmy się pomieścili w czwórkę ;) hehe , poza tym chciałabym żeby Kuba jeszcze w łóżeczku pospał bo potem niunia je przejmie a on dostanie dorosłe łóżko :)

Kobity, dziś normalnie kupiłam sobie w H&M sandałki i torebke a młodemu spodenki z paseczkiem i za wszystko dałam 40zł. Mało tego... otrzymałam jeszcze bon na 20 zł więc właściwie dziś wydałam tylko 20 :))) Dziewczyny jakby któraś była zainteresowana to w Auchan są super autka firmy Baby, ta firma robi tylko dla Auchan. Ja już kupiłam wszystkie 3 zestawy i 2 zestawy dla meża chcrześniaka. Zestaw superowych gumowych autek (na kółkach oczywiście) kosztuje 10 zł, za cieżarówke z 2 outkami dałam 12 i za garaż z 2 autkami też 12. Konrad uwielbia te samochody i za małą cenę można mieć super zabawki :)))

Kobitkom kupiłam po takiej parze butów
buty.jpg
Sobie http://www.satine.pl/catalog/product_info.php?manufacturers_id=32&products_id=270
A Hanka wzięła katalog firmy o nazwie nomen omen "cleo":-D:-D

reklama
Do góry