reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakup wózka ????

hej, czy ktos mial może do czynienia z wózkiem JEDO - VIKI ????

przymierzam sie do zakupu tego wózka i chcialabym zasięgnąć opini ???

reklama
ale te wózki to fantastyczna sprawa!!!! trzeba pewnie mieć dużo siły, żeby trojkę pchać, ale przynajmniej każdy ma swoje miejsce;-):-)

co do wozkow coneco to moja kolezanka ma coneco, ale v3 i juz 2 razy odpadlo jej koło. tazke ja nie wiem czy one sa dobre. firma ogolnie ma przystepne ceny, produkty nie wygladaja jak buble, ale nie wiem sama. my mamy lozeczko i krzeselko tej firmy i na razie jest ok, ale wozek to jednak wazniejsza sprawa.

wiem ze graco to bubel odpadło dziś koło na spacerze i cholera gwarancja sie skończyła 22 kwietnia
teraz musimy kupić nowy wózek:( mąż jeszcze spróbuje go jakoś naprawić może sie uda

Aletko - a jakiego Haucka macie??
My juz od jakiegos czasu uzytkujemy na szego Haucka Shoppera ale ciezko m isie nim jezdzi w porownnaiu z Mutsy :-( Nie jestem przyzwyczajona do piankowych (wlasciwie to plastikowych) kol, ktore w dodatku sie jakos dziwacznie blokuja czasem i staja bokiem... :wściekła/y:
Plusem jets wielki kosz na zakupy i waga - nawet z wieloma zakupami wjezdzam na podjazd w bloku bez trudu...

joanka - nie mam opinii o tych wozkach bo nie uzywalam, ale z tego co czytalam na forum o wozkach (na stronie gazety wyborczej) to wozki Peg Perego sa dobrze oceniane :tak:
Ten pierwszy bardzo mi sie podoba - jest lzejszy i tanszy niz ten drugi - moj wybor padlby na ten wlasnie wozek :-)

reklama
Do góry