reklama
co do wozkow coneco to moja kolezanka ma coneco, ale v3 i juz 2 razy odpadlo jej koło. tazke ja nie wiem czy one sa dobre. firma ogolnie ma przystepne ceny, produkty nie wygladaja jak buble, ale nie wiem sama. my mamy lozeczko i krzeselko tej firmy i na razie jest ok, ale wozek to jednak wazniejsza sprawa.
Żania7
mama kochanych urwisków
wiem ze graco to bubel odpadło dziś koło na spacerze i cholera gwarancja sie skończyła 22 kwietnia
teraz musimy kupić nowy wózek mąż jeszcze spróbuje go jakoś naprawić może sie uda
teraz musimy kupić nowy wózek mąż jeszcze spróbuje go jakoś naprawić może sie uda
Ewitka
Majowo-lutowa mama
A u nas wczoraj przetarła sie opona na wylot, dobrze, że nie ja wracałam ze spacerku. Chińskie dziadostwo dają do wózków.
Żania7
mama kochanych urwisków
nasz wózek naprawiony:-) mimo ze było juz po upływie reklamacji w sklepie pani wymieniła nam koło i wózek działa:-)
mysz1978
Fanka BB :)
Aletko - a jakiego Haucka macie??
My juz od jakiegos czasu uzytkujemy na szego Haucka Shoppera ale ciezko m isie nim jezdzi w porownnaiu z Mutsy :-( Nie jestem przyzwyczajona do piankowych (wlasciwie to plastikowych) kol, ktore w dodatku sie jakos dziwacznie blokuja czasem i staja bokiem...
Plusem jets wielki kosz na zakupy i waga - nawet z wieloma zakupami wjezdzam na podjazd w bloku bez trudu...
My juz od jakiegos czasu uzytkujemy na szego Haucka Shoppera ale ciezko m isie nim jezdzi w porownnaiu z Mutsy :-( Nie jestem przyzwyczajona do piankowych (wlasciwie to plastikowych) kol, ktore w dodatku sie jakos dziwacznie blokuja czasem i staja bokiem...
Plusem jets wielki kosz na zakupy i waga - nawet z wieloma zakupami wjezdzam na podjazd w bloku bez trudu...
znacie opinie o tym wozku?:
NAJLZEJSZY WOZEK SWIATA-PEG PEREGO ARIA OH-SUPER!! (362091558) - Aukcje internetowe Allegro
szukam lekkiej spacerowki: taką na spacery na pompowanych kolach mam i jestem zadowolona; natomiast potrzebuje czegos ultralekiego (max 6 kg), łatwo składającego się: na zakupy, wyjazd wakacyjny, itd
ten tez jest calkiem calkie, tyle ze ciezszy:
WÓZEK PEG PEREGO PLIKO P3 COMPLETO * od SS (361173398) - Aukcje internetowe Allegro
NAJLZEJSZY WOZEK SWIATA-PEG PEREGO ARIA OH-SUPER!! (362091558) - Aukcje internetowe Allegro
szukam lekkiej spacerowki: taką na spacery na pompowanych kolach mam i jestem zadowolona; natomiast potrzebuje czegos ultralekiego (max 6 kg), łatwo składającego się: na zakupy, wyjazd wakacyjny, itd
ten tez jest calkiem calkie, tyle ze ciezszy:
WÓZEK PEG PEREGO PLIKO P3 COMPLETO * od SS (361173398) - Aukcje internetowe Allegro
mysz1978
joanka - nie mam opinii o tych wozkach bo nie uzywalam, ale z tego co czytalam na forum o wozkach (na stronie gazety wyborczej) to wozki Peg Perego sa dobrze oceniane
Ten pierwszy bardzo mi sie podoba - jest lzejszy i tanszy niz ten drugi - moj wybor padlby na ten wlasnie wozek :-)
Ten pierwszy bardzo mi sie podoba - jest lzejszy i tanszy niz ten drugi - moj wybor padlby na ten wlasnie wozek :-)
reklama
mysz1978
maclareny to w ogole bija inne na glowe, no ale cena moim zdaniem jest strasznie wysoka
Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro
Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: