reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakup wózka ????

hej, czy ktos mial może do czynienia z wózkiem JEDO - VIKI ????

przymierzam sie do zakupu tego wózka i chcialabym zasięgnąć opini ???

reklama
ale te wózki to fantastyczna sprawa!!!! trzeba pewnie mieć dużo siły, żeby trojkę pchać, ale przynajmniej każdy ma swoje miejsce;-):-)

co do wozkow coneco to moja kolezanka ma coneco, ale v3 i juz 2 razy odpadlo jej koło. tazke ja nie wiem czy one sa dobre. firma ogolnie ma przystepne ceny, produkty nie wygladaja jak buble, ale nie wiem sama. my mamy lozeczko i krzeselko tej firmy i na razie jest ok, ale wozek to jednak wazniejsza sprawa.

wiem ze graco to bubel odpadło dziś koło na spacerze i cholera gwarancja sie skończyła 22 kwietnia
teraz musimy kupić nowy wózek:( mąż jeszcze spróbuje go jakoś naprawić może sie uda

Aletko - a jakiego Haucka macie??
My juz od jakiegos czasu uzytkujemy na szego Haucka Shoppera ale ciezko m isie nim jezdzi w porownnaiu z Mutsy :-( Nie jestem przyzwyczajona do piankowych (wlasciwie to plastikowych) kol, ktore w dodatku sie jakos dziwacznie blokuja czasem i staja bokiem... :wściekła/y:
Plusem jets wielki kosz na zakupy i waga - nawet z wieloma zakupami wjezdzam na podjazd w bloku bez trudu...

joanka - nie mam opinii o tych wozkach bo nie uzywalam, ale z tego co czytalam na forum o wozkach (na stronie gazety wyborczej) to wozki Peg Perego sa dobrze oceniane :tak:
Ten pierwszy bardzo mi sie podoba - jest lzejszy i tanszy niz ten drugi - moj wybor padlby na ten wlasnie wozek :-)

reklama
Do góry