reklama
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Kurcze ale wynalazek ten wózeczek zielono mi. Na pierwszy rzut oka mozna mieć obawy co do mocowania tych gondolek, choć pewnie to jest testowane itp. A ceny się nie dopatrzyłam :-(
mysz1978
Fanka BB :)
zielono mi - jakbys jeszcze raz miala blizniaki to jest tu cos dla ciebie ;-)
Yatego - Winther Turtle Kinderbus 4 Kinder De Luxe
bo czworaczkow raczej nie planujesz???
Yatego - Winther Turtle Kinderbus Basic 6
a dla trojki jeszcze cos znalazlam, no ale to raczej na pewno dla trojackzow
Yatego - One tree hill - Urban Jungle Triple
Yatego - Winther Turtle Kinderbus 4 Kinder De Luxe
bo czworaczkow raczej nie planujesz???
Yatego - Winther Turtle Kinderbus Basic 6
a dla trojki jeszcze cos znalazlam, no ale to raczej na pewno dla trojackzow
Yatego - One tree hill - Urban Jungle Triple
zielono_mi
myzko,dziekuje za linki, lece ogladac ale ty mi drugich blizniakow, ani tymbardziej czworaczkow to nie zycz chyba bym sie wykonczyla, a w ciazy to bym jak slonica wygladala, jeszcze gorzej niz poprzednio
zielono_mi
Kurcze ale wynalazek ten wózeczek zielono mi. Na pierwszy rzut oka mozna mieć obawy co do mocowania tych gondolek, choć pewnie to jest testowane itp. A ceny się nie dopatrzyłam :-(
biorac pod uwage, ze tutaj testuja praktycznie wszytsko, to gondolki i mocowania na pewno tez testowane. Chociaz balabym sie zostawic malucha samego na tej wyzszej stronie, zeby mi sie z wozkiem nie przechylil do tylu, w koncu roznie to bywa za to bardzo podobalo mi sie w tym wozku,ze moze sluzyc jako pojedynczy. w koncu chlopaki beda kiedys same chodzily, a maluszek jeszcze nie, a jakbym miala kupwac wtedy wozek pojedynczy to powoli moglabym otwierac jakas wyporzyczalnie wozkow z ta moja kolekcja
zielono_mi
myszko!!! te dwa pierwsze to juz jak takie male autobusy wygladaja pokazalam mezowi to stwierdzil,ze sam nam takie cos zbuduje, mechanik sie znalazl
a ten ostatni to bardzo ciekawy, musialabym sie tylko dowiedziec, czy jest opcja dolaczenia jednej gondoli dla maluszka.Wydaje mi sie,ze kiedys cos takiego widzialam, ale teraz nie wiem gdzie i jakos znalezc nie moge.
a ten ostatni to bardzo ciekawy, musialabym sie tylko dowiedziec, czy jest opcja dolaczenia jednej gondoli dla maluszka.Wydaje mi sie,ze kiedys cos takiego widzialam, ale teraz nie wiem gdzie i jakos znalezc nie moge.
zielono_mi
wlasnie doczytalam, ze takie cos mozliwe tylko szkoda,ze zadnego zdjecia nie pokazuja
zielono_mi
jakis strongman na pewno
reklama
hajduga87
Aktywna w BB
Cześć dziewczyny ! czy któras z was posiada wózeczek coneco solar ? Prosze o opinie jak sie prowadzi ten wózeczek i do jakiego wieku dziecko może tak mniej wiecej w nim jezdzic ! A i czy podnóżek na którym dziecko stawia stupki niejest za wysoko i zabardzo w głąb wózeczka 1 Prosze o opinie na priv lub hajduga87@interia.pl
Podziel się: