Ewitka
Majowo-lutowa mama
Odnosnie twojego podjazdu do bloku Myszko, to myślałam ze ty mieszkasz nad morzem a nie w gorach :-) U nas w bloku jest winda na samym parterze, wszystko przystosowane dla niepełnosprawnych, więc jeżdzę sobie swoim 13-14kg wózkiem aż na I pietro :-) Fsjnie i wygodnie się nim jeździ, jedyny feler to skladanie do bagażnika, bo trzeba odpinać spacerówkę, żeby się zmieściła no i zajmuje cały bagażnik
Mamy też dylemat czy brac ten nasz wózek nad morze czy kupować mniejszą i lzejszą spacerówkę. Mam pytanie, czy da się jeździć po plaży po suchym piasku wózkiem? I jesli tak, to jakim jeździłyscie? Bo jeśli naszymi dużymi kołami przejedziemy, to wygodniej nam będzie, a jesli i takim jest cięzko to lepiej wziąć spacerówkę i złożyć ją na plaży.
Mamy też dylemat czy brac ten nasz wózek nad morze czy kupować mniejszą i lzejszą spacerówkę. Mam pytanie, czy da się jeździć po plaży po suchym piasku wózkiem? I jesli tak, to jakim jeździłyscie? Bo jeśli naszymi dużymi kołami przejedziemy, to wygodniej nam będzie, a jesli i takim jest cięzko to lepiej wziąć spacerówkę i złożyć ją na plaży.