reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakup wózka ????

reklama
to jest straszne, ze ktos robi szwindle przy testach akcersoriow, ktore słuza dzieciom. ciekawe czy to prawda, bo wtedy testy fotelikow moze tez sa trefne.

a my nie kupujemy wozka, bo mieszkamy na parterze, schodow nie ma, autobusami w sumie wcale nie jezdzimy, wiec ja wozka nie nosze.

ja mam 2 wózki Miksrua i chico.
Mikrusa pozyczylismy od znajomych stoi na dole i jest na spacery - waga ok 17 kg ale dmuchane koła, szeroki, 3 stopniowa regulacja podnoszenia plecków, mozna przekładac raczke wady to waga, i brak pasów.
Natommiast chico - stary model - leciutki składa sie jak parasolka, dobrze skreca ma pasyale jest wąski - wiec jest wózkiem podróznym

To test z gazety Świat Konsumenta, ale testy były przeprowadzane w Niemczech, a u nas tylko przedruk - no tak zrozumiałam w każdym razie.

Ja nie sądzę, aby tu były szwindle - to są profesjonalne testy. Jak publikuje coś np Newsweek itp gazety, to bym się zastanawiała, ale tutaj raczej jest OK.

z oceną jest gorzej niż myslałam, na 5 p-w per perego ma 3,4

No to jak test robiony w Niemczech, to nie będzie naszych rodzimych produkcji, które złe nie są, a są dużo tańsze.
Ja też nie kupuję spacerowki, bo na razie jeździmy w gondolce z podniesionym oparciem, a na wiosnę zakładamy wersję spacerową na stelaż. Waga wózka 13 kg, ale mam windę i nigdzie poza wkladaniem do bagaznika wózka nie dźwigam.
Szerlock, a jak ci się jeździ wózkiem? Bo my chyba mamy taki sam (Oxford)

ewitka wy jeżdzcie nadal w gondolce??? my jak kacper mial 3 miesiace zaczęlismy jeździc w wersji spacerowej, bo kacper ledwo sie miescil. w spacerowce o wiele lepiej sie jeździ jak jest przodem do kierunku jazdy. czyli dobrze mi sie jeżdzi, ale twardo. z tym, ze jakbym chciala miekki to sobie moglam kupic np. bartatine. taki urok tych wozkow, ze sa dosc twarde.
teraz jeździ mi sie srednio, bo malo powietrza w kołach, a jak jest normanie to jest ok. kiedys jak tu pisałam, ze lipa z tym wozkiem i ze chyba pojde z reklamacja to wtedy mialam malo powietrza:tak:

Pawełek wielkoludem nie jest, ma tylko 72 cm długości i lubi jeździć w gondoli, bo zazwyczaj śpi na spacerku, no i ma cieplutko. Co ciekawe, jeszcze niespełna dwa miesiące temu spał w gondolce w nocy na wyjeździe :-). Ja też kiedyś pisałam, ze ja mam jeszcze ten stary miękki model, więc mi jeździ się super, tylko dętkę przedziurawiłam na spacerku i muszę załatać, bo powietrze schodzi.

No niestety nie wkleję wyników - za dużo roboty z przeróbką adobe acrobat. Jeśli któraś chce, to proszę o maila i wyślę na skrzynkę.

a my od jakiegoś mc niecałego jeździmy w spacerówce, jestem strasznie zadowolona, ale tak w maj-czerwiec chcemy kupić jakąś lekką spacerówkę Chicco, żeby mieć na jakieś "lżejsze" wypady;-)
w ogóle jestem strasznie zadowolona z naszego wózka!

reklama
Do góry