reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakup wózka ????

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi bo ja o tych kubełkowych siedzonkach nic nie wiedziałam, a im wiecej wypowiedzi tym lepiej, mi się podoba ten Quinny ale napewno przy wyborze pokieruje się wygodą i bezpieczeństwem dziecka.;-)

reklama
co do tego v3 to powiem wam, ze własnie mojej znajomej odpadło koło tylne i to tak, ze nawet nie idzie tego zamontowac ponownie i wozek poszedł do serwisu na 14dni

joanka - moj wazy 8,5kg ale sa tez spacerowki lzejsze ale inne Haucki (i nie tylko Haucki) waza 6,5kg - z tym ze sa to typowe parasolki raczej mniej zabudowane niz ten moj.

A ja mam taki i jestem baaaardzo zadowolona....
P1000151.jpg

P1000120.jpg

to bugaboo cameleon. jest naprawde smakowity

27145899.jpg

krupka - moj sie rozklada na plasko, ale moze zerknij sobie na wozkowe forum na gazecie to Ci podadza wielu informacji na temet mnostwa wozkow :-D

nato: przypadl mi do gustu ten Twoj wozeczek, fajnie sie prezentuje. Ale ja niestety az takiego wielkiego wyboru nie mam, a kuowanie dwoch osobnych wozkow bez sensu, bo sama bym z domu nie wyszla.

Przyszedl nasz Graco i jestesmy po pierwszym spacerku.Wozek leciutki w porownaniu do poprzedniego,ktory warzyl prawie 16 kg, ten wazy tylko 10, nawet nie wiecie jaka to ulga, lekki, zwrotny, latwo sie sklada, chlopaki zadowolone, maja wiecej miejsca nawet e zimowych kombinezonach chociaz szerokoscia wozek wecale wiekszy od poprzediego niejest. Pewnie zalezy wiele od konstrukcji. Ale co najwazniejsze nie wkladaja sobie wzajemnie palcow do oczu. Takze moge powiedziec,ze zakup udany, oparcia sie rozkladaja,wiec zawsze na spacerku pospac moga, wozek ma dwie oddzielne budki, co tez bardzo sobie cenie.Male kolka tez zadnym minusem nie sa, bo chodniki akurat u nas rowniotkie:):tak::-)

zainwestowałam w zakup testów wózków spacerowych - wyniki nie napawają optymizmem:baffled: Najlepszy w 5 stopniowej skali dostał coś kole 4 - Pre peregp włoskiej firmy

postaram sie wam wkleic wyniki

reklama
krupka - pierwsze slysze o takim tescie wozkow :szok:
Te Peg Perego to sa zawsze pozytywnie oceniane wozki - moze o takim pomysl???:confused:

Do góry