reklama
krupka
Entuzjast(k)a
Jednak zdecydowaliśmy się na kupno nowej porządnej spacerówki. Ta, ktorą mamy nie nadaje się ani na słońce, ani na wiatr, ani w ogóle do niczego
Prześledziłam ten wątek i ciągle niewiele wiem.
Powiem wam co potrzebuje, a może mi pomożecie?
- wygodny
-zwrotne kółka
-z ochroną przeciw słońcu/wiatrowi/deszczowi
-duży, aby starczył na dłużej
Nie istotne są:
waga
wielkość po złożeniu
bo nie zamierzam go ani nigdzie wnosić, ani przewozic autem, bo taki na wypady poza domowe mamy ten co teraz i lekką spacerówkę.
POMOCY!
Prześledziłam ten wątek i ciągle niewiele wiem.
Powiem wam co potrzebuje, a może mi pomożecie?
- wygodny
-zwrotne kółka
-z ochroną przeciw słońcu/wiatrowi/deszczowi
-duży, aby starczył na dłużej
Nie istotne są:
waga
wielkość po złożeniu
bo nie zamierzam go ani nigdzie wnosić, ani przewozic autem, bo taki na wypady poza domowe mamy ten co teraz i lekką spacerówkę.
POMOCY!
Noukie
Majowa mama 2007
Ja Krupko zdecydowałam sie na Quinny Zapp, spokojnie do 4 lat i bardzo wygodny i mozna go zdemontować znaczy się budę i wpiąć Maxi cosi bo pasuje a to tak na drugą dzidzię.
Ja kupuję w maju bo teraz mam spacerówkę i jest dobra ale bardzo ciężka:-(.
Jak dla mnie a propo troszkę późniejszego chodzenia;-) to super;-).
QUINNY ZAPP 2008. 6 kolorow. Kurier GRATIS. NOWY! (294495583) - Aukcje internetowe Allegro
Ja kupuję w maju bo teraz mam spacerówkę i jest dobra ale bardzo ciężka:-(.
Jak dla mnie a propo troszkę późniejszego chodzenia;-) to super;-).
QUINNY ZAPP 2008. 6 kolorow. Kurier GRATIS. NOWY! (294495583) - Aukcje internetowe Allegro
mysz1978
Fanka BB :)
my naszego Haucka jeszcze niw uzywalismy - czekamy do wiosny
WYGODNY WÓZEK SPACEROWY SHOPPER 6 hauck (298136472) - Aukcje internetowe Allegro
Zobaczymy jak to z nim bedzie...
Jak tak patrze na ulicach to duzo dzieci jezdzi w wozkach Baby Design - takich jak ten
NOWY BABY DESIGN WALKER - Rewelacyjna Promocja (292823468) - Aukcje internetowe Allegro
WYGODNY WÓZEK SPACEROWY SHOPPER 6 hauck (298136472) - Aukcje internetowe Allegro
Zobaczymy jak to z nim bedzie...
Jak tak patrze na ulicach to duzo dzieci jezdzi w wozkach Baby Design - takich jak ten
NOWY BABY DESIGN WALKER - Rewelacyjna Promocja (292823468) - Aukcje internetowe Allegro
krupka
Entuzjast(k)a
a jaki masz teraz mamo Quintena?
Myślę raczej o czymś takim, jak zapodała Mysz - taki full serwis, bo jak pisałam taki lekki i podręczny, to już mam.
A może coś yakiego - V3 jak QUINNY+osłona na nogi - WYS 0+Fisher Price (292008775) - Aukcje internetowe Allegro - ma któraś doświadczenie z quinny?
albo chicco - http://www.allegro.pl/item292926766_chicco_s3_kolor_rafting_spacerowka_trzykolowa_hit.html
eeee sama nie wiem
Myślę raczej o czymś takim, jak zapodała Mysz - taki full serwis, bo jak pisałam taki lekki i podręczny, to już mam.
A może coś yakiego - V3 jak QUINNY+osłona na nogi - WYS 0+Fisher Price (292008775) - Aukcje internetowe Allegro - ma któraś doświadczenie z quinny?
albo chicco - http://www.allegro.pl/item292926766_chicco_s3_kolor_rafting_spacerowka_trzykolowa_hit.html
eeee sama nie wiem
Noukie
Majowa mama 2007
a jaki masz teraz mamo Quintena?
albo chicco - CHICCO S3 KOLOR RAFTING SPACEROWKA TRZYKOLOWA HIT (292926766) - Aukcje internetowe Allegro
eeee sama nie wiem
Ja mam teraz 3w1 jakieś tutejszej firmy po gondoli mam spacerówkę, a co do Quinny to moje marzenie i juz dawno chciałam kupić gondolę bo zdejmujesz ja i do stelaża możesz maxicosi wpiąć czyli nosisz tylko stelaż a nie cały wózek, mały i tak jest w Maxi cosi na początku, ale to jak jest mały, nie kupiłam jej tylko ze wzgledu na kasę szkoda mi tochę było ale żałuję, że nie kupiłam jednak.
Quinny Zapp ma wszystko tylko na tym zdjęciu jest bez niczego, lepszy jest Quinny Buzz ale jak dla mnie za drogi no i ja szukam lekkiego wózka.
mysz1978
Fanka BB :)
krupka - ten V3 jest ciekawy bardzo, ale czy on nie ma (podobnie jak Zapp) siedziska kubelkowego??? Ja sie nie znam i nie wie mczy to prawda ale te siedziska nie sa najlepsze dla dzieci - powtarzam - tak gdzies czytalam i to nie jest moja opinia.
Z kolei Chicco chyba nie ma regulacji podnozka, co tez jest raczej wazne.
Pamietam ze SIMAMA chyba pisala o wozku ktory kupila i byla zadowolona - to byl bodajze Beebee
NOWA PARASOLKA UNIWERSALNA BeeBee 3 KOLORY W-WA (297849419) - Aukcje internetowe Allegro
A ten wozek ktory kupila Aletka??? Moze Ona cos Ci powie na ten temat???
Z kolei Chicco chyba nie ma regulacji podnozka, co tez jest raczej wazne.
Pamietam ze SIMAMA chyba pisala o wozku ktory kupila i byla zadowolona - to byl bodajze Beebee
NOWA PARASOLKA UNIWERSALNA BeeBee 3 KOLORY W-WA (297849419) - Aukcje internetowe Allegro
A ten wozek ktory kupila Aletka??? Moze Ona cos Ci powie na ten temat???
reklama
Ja tez słyszałam o tych kubełkowych że nie za bardzo. Po prostu dziecko jak usnie to nigdy nie będzie idealnie na płasko tylko tak jak w foteliku z tyłkiem w dole. Jak kupowałam spacerówkę to już byłam zdecydowana na Quinny buzz bo bardzo mi sie podobał i miał wszystko co chciałam ale się nie zdecydowałam włśnie przez to kubełkowe siedzisko.
Podziel się: