reklama
ja mam atlantica i stelarz jest jak x xa kolezanka ma wlasnie xa, ja jestem bardzo zadowolona ze swojego spacerowkka tez obszerna ale ostatnio sprzedalismy wieksze auto i w male zeby sie zapakowac to problem bo duze kola, wiec kupilismy chicco ct 04 i jak na parasolke to duza ale i tak wole swojego atlantica
Martka my też mamy właśnie atlantica i jestem b zadowolona, jedyna wada to to że spacerówka nie mieści się nam do bagażnika dlatego kupilismy drugą, ale w domu używam atlantica. Nawet drzemki Rafał odbywa w wózku anie w łózeczku.I chyba mu wygodnie bo potrafi czasem 1,5 w nim pospać.
Żania7
mama kochanych urwisków
krupko bardzo fajny wózek:-)
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Mnie tez się podoba ten wózeczek. Myslałam nawet o nim jako podstawowym, ale balam się tego, ze synuś może nie chcieć jeździć spacerówką tyłem do mnie ( a nie ma on opcji spacerówki tyłem do kierunku jazdy), no i miałam słuszne obawy. Ale ten mój pieszczoch musi na razie widzieć mamusię i już A jako drugi wózeczek jest super.krupko bardzo fajny wózek:-)
A jaki kolor wybrałaś Krupka? I jaki miałas wcześniej wózek, że wymianiasz spacerówkę?
krupka
Entuzjast(k)a
Wcześniej miałam chicco z odzysku - fajny, ale spacerówka zupełnie nie przystpsowana na zimę - cienka, bez budki no i będzie używana jako parasolka na wypady samochodowe, natomiast na codzienne spacery mamy x-landera (kolor bordo)
Chciałam oliwkę, ale przestali produkować w tym roku
Chciałam oliwkę, ale przestali produkować w tym roku
reklama
krupka
Entuzjast(k)a
ta oliwka była taka brudna, wiec liczyłam raczej na to, ze ewentualny brud zleje się z kolorem ;-)
No ale bordo też jest OK, tylko widać nas z daaaaaaleeeeeeeka
aha! faktycznie jest fajny, znaczy fajnie się prowadzi, ale absolutnie nie nadaje się do noszenia!! Kupilam go, bo nie muszę nosić.
No ale bordo też jest OK, tylko widać nas z daaaaaaleeeeeeeka
aha! faktycznie jest fajny, znaczy fajnie się prowadzi, ale absolutnie nie nadaje się do noszenia!! Kupilam go, bo nie muszę nosić.
Podziel się: