reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakup wózka ????

Krupka- właśnie taki mamy :tak: Tylko "starszego rocznika" :-D więc inna tapicerka i kolory itd, ale konstrukcja, stelaż i kółka te same ;-)
Oto nasz:
Wersja z gondolą:

Wersja ze spacerówką:

reklama
ja mam atlantica i stelarz jest jak x xa kolezanka ma wlasnie xa, ja jestem bardzo zadowolona ze swojego spacerowkka tez obszerna ale ostatnio sprzedalismy wieksze auto i w male zeby sie zapakowac to problem bo duze kola, wiec kupilismy chicco ct 04 i jak na parasolke to duza ale i tak wole swojego atlantica

Martka my też mamy właśnie atlantica i jestem b zadowolona, jedyna wada to to że spacerówka nie mieści się nam do bagażnika dlatego kupilismy drugą, ale w domu używam atlantica. Nawet drzemki Rafał odbywa w wózku anie w łózeczku.I chyba mu wygodnie bo potrafi czasem 1,5 w nim pospać.

kupiliśmy tego x-landera w końcu - duży, ale bardzo fajnie się prowadzi, no i chyba wygodny
Teraz mam wątpliwości, czy nie za duży, moze jednak małe kółka trzeba było... no ale stało się!!

krupko bardzo fajny wózek:-)
Mnie tez się podoba ten wózeczek. Myslałam nawet o nim jako podstawowym, ale balam się tego, ze synuś może nie chcieć jeździć spacerówką tyłem do mnie ( a nie ma on opcji spacerówki tyłem do kierunku jazdy), no i miałam słuszne obawy. Ale ten mój pieszczoch musi na razie widzieć mamusię i już :tak: A jako drugi wózeczek jest super.
A jaki kolor wybrałaś Krupka? I jaki miałas wcześniej wózek, że wymianiasz spacerówkę?

Wcześniej miałam chicco z odzysku - fajny, ale spacerówka zupełnie nie przystpsowana na zimę - cienka, bez budki no i będzie używana jako parasolka na wypady samochodowe, natomiast na codzienne spacery mamy x-landera :tak: (kolor bordo)

Chciałam oliwkę, ale przestali produkować w tym roku :baffled:

Krupko - super jest x-lander - ja tez go mialam miec, no ale w maju byl lekki kryzys z tymi wozkami ;-)
No a bordo jest super kolorem :-) Oliwkowy moze by sie brudzil?? :confused:

reklama
ta oliwka była taka brudna, wiec liczyłam raczej na to, ze ewentualny brud zleje się z kolorem ;-):-D

No ale bordo też jest OK, tylko widać nas z daaaaaaleeeeeeeka :-D

aha! faktycznie jest fajny, znaczy fajnie się prowadzi, ale absolutnie nie nadaje się do noszenia!! Kupilam go, bo nie muszę nosić.

Do góry