reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
cześć dziewczyny, jestem po wczorajszych wizytach... niestety nie jest kolorowo... jutro jadę do kliniki do poznania na dalsze konsultacje i będziemy wiedzieli co dalej .... bo u córci (tak tak dziewusia-przeczucie mnie nie myliło) wykryto wczoraj torbiel w mózgu dlatego musimy dzialac żeby chociaz poznać co to faktycznie jest, ale wszyscy mówią że bedzie dobrze więc jesteśmy dobrej myśli chociaż morze łez już wylałam... a wszystko przez tą moją toksoplazmozę no ale czasu nie cofne

więc trzymajcie kciuki i do napisania

no mnie też to myliło :-) . Tempki nie mierze ale chyba zaczne. Bo obserwuje wszystko ale tempki jeszcze nie mierzyłam :tak:

anecia kochanie tak mi przykro:(:( jestem z tobą i trzeba być dobrej myśli jeśli lekarze mówią ze będzie dobrze to może rzeczywiście skończy sie na strachu..... trzymam kciuki żeby było dobrze i całym sercem jestem z tobą:* daj znać po wszystkim co dalej ściskam mocno:****

Anecia przykro mi z powodu tej torbieli.narazie sie tak nie denerwuj.zobaczysz co ci powiedza w tej klinice.trzymam kciuki zeby wszystko skonczylo sie dobrze.gratuluje corci.
A moj max powiedzial mi tydz. Temu ze ma problemy z tylnia czescia ciala i trwa to juz od roku.naszczescie udalo nam sie pojsc do internisty,chirurga i jutro ma kolonoskopie bo niewiadomo co on tam ma.i to wszystko na nfz a dziw.nie je caly dzien i marnie juz wyglada a badanie mamy jutrona popoludnie wiec juz wogle bedzie slaby.mam nadzieje ze nic powaznego mu sie tam nie zrobilo.gdzie nie pojde to licza mi wiek meza.

hej dziewczyny,

Uffff jestem/jesteśmy w domu...

Jakaś zmiana jest ale do końca nie wiadomo czy to faktycznie torbiel (tzn nie zakładają nic gorszego bo jeśli jest to na pewno torbiel a nie inne dziadostwo bo strukturą się różni od innych gorszych rzeczy .... cokolwiek by to nie znaczylo...) bo jest bardzoooo mała , za miesiąc do ponownej kontroli najpierw do tego lekarza co to wykrył i dopiero jesli nadal będzie "to" widział to dostanę skierowanie typowo na leżenie i wtedy będą mnie badali wzdłuż i wszerz. A dzisiaj konsultowało mnie 3 lekarzy, 3 zgodne opinie więc uspokoili mnie na tyle zeby funkcjonowac normalnie. Wyniki wszystkie inne w normie, odpowiednie do wieku ciąży.

Poza tym zrobiłam badania na toxo te powtórne i mam nadzieję że IgM jednak maleje i że tamten jeden wynik który wzrósł jakimś cudem był błędem.

kacha10 oby wszystko było dobrze! ale tak to jest z facetami że póki strach im do tyłka nie zajrzy to do lekarza nie pójdą... a dlaczego liczą Tobie wiek męża? bo nie rozumiem o co chodzi
:sorry2:

Anecia to super wieści,my tez bylismy w Poznaniu wczoraj i wyniki uległy małej poprawie mamy chociaz morfologie 2% a nie 0jak ostatnio no i mamy zrobic kariotypy mowilam ze juz probowalam ale lekarz nie chcial nam skierowania wypisac to powiedzial ze jak cos daje wizytówke i ma ten gamon do niego dzwonic, jak juz beda wyniki kariotypów to dzialamy dalej:)

reklama
no to same dobre wiadomości czytam:)

anecia trzymam kciuki żeby na kolejnej wizycie nie było juz tego czegoś a wyniki żeby były ok:)
kwiatuszku bardzo sie cieszę że wyniki wam się poprawiły.... no i czekam na dobre wieści:)

kacha teraz wiele osób ma problemy z jelitami podobno jest to spowodowane przetworzonym jedzeniem.... moja mama ma core jelita już leżała na to w szpitalu bo nawet siedzieć nie mogła a co zjadła to ja przeleciało... teraz jest non stop na lekach i na scisłej diecie i jest ciut lepiej ale i tak ciągle musi uważać też ma kolonoskopie w przyszłym miesiącu... mam nadzieje ze z twoim m nie jest taka poważna sprawa...

Do góry