reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

karola1986-21 a objaów na owulkę też nie masz??? tzn jakichkolwiek? bo trochę mnie dziwi że tak szybko chcą Was badać skoro krótko trwają starania

a jaki objawy masz na myśli Anecia??

zerknij sobie na moje wykresy, albo nie ma skoku temperatury wcale albo jest skok ale potem temperatura spada, testy owu różnie, w jednym cyklu wychodzą pozytywne w innym cały czas są negatywne, śluz płodny czasami jest ale nie w tych dniach co powinien :baffled:

jak zaczęłam do niego chodzić po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych to powiedział, że będziemy czekać tak z pół roku żeby samo się unormowało. Potem przestałam do niego chodzić na jakiś czas bo w sumie wkurzyło mnie to, że każe mi tylko czekać i nic nie robi w kierunku tego bym zaszła w ciążę.

poszłam do niego w kwietniu, czyli po 8 miesiącach starań no i zdecydował, że wystarczy już czekania, że cytuję "zaczynamy procedury", no i mamy porobić te badania i będzie monitoring.

tylko, że @ nie chce przyjść, tempka zamiast spaść to skacze, śluz jest rozciągliwy a lewy jajnik strasznie boli, pewnie znów natworzyło się w nim dużo pęcherzyków i stąd ten ból :-(

reklama
a jaki objawy masz na myśli Anecia??

własnie chodzi mi o takie objawy jak odpowiedni śluz, bóle jajnikow, plecow itp... każda ma inne objawy na owulkę ale takie najpopularniejsze to właśnie ból czy śluz... ale skoro piszesz że śluz masz płodny ale w innych dniach, bóle jajników też się pojawiają wiec może masz po prostu później niż "standardowo" owulację... sama nie wiem
a jak miałas zanim zaczęłaś brac tabsy? obserwowalaś wtedy swoje cialo?

bo ja i przed tabsami i po tabsach mialam identycznie tzn zawsze tak samo mi sie owulka objawiala ale po tabsach wyregulował mi się okres generalnie więc i owulka się przesuneła, ale objawy zawsze miałam takie same

ale dobrze że w sumie trafilaś na takiego lekarza i mam nadzieję że monitoroing da Wam odpowiedź na wiele pytań

hej kochane wpadłam do was sie przywitać bo ostatnio chyba was zaniedbuje.. przepraszam ale na wszystko brak czasu... praca szkola dom gabis nie ma czasu po tyłku się podrapać:p ale ogólnie to podoba mi sie takie tempo nie ma czasu na nude..

kwiatuszku ale się ciesze ze już niedługo będziecie mieli to in vitro i może się uda! za nikogo nie trzymam tak mocno kciuków jak za was! młodzi świadomi tego co chcecie na pewno wam sie uda!!!!

anecia ale ten czas leci!!! dopiero sie fascynowałam twoją ciążą a ty już w połowie!!! szok!

kasia a co u ciebie??/ jak mały sie rozwija?

pysia daj znać co u was:)

karola miejmy nadzie że nowy gin pomoże i niedługo będziesz mieć dzidzię pod serduszkiem:)

Bafinko nooooo połowa już za mną... masakra jakaś :-D ale dobrze że tak leci, no itez generalnie lubię takie szybkie tempo... czlowiek nie ma czasu myślec o bzdurach i jakoś lepiej zorganizowany jest :-)

kwiatuszek ten krok do przodu to najlepsze co możecie zrobić!!!! oczywiście kciuki nadal zaciśnięte!!!!!

a reszta naszych babeczek gdzie się podziewa???

jestem i ja!!! :-)

u mnie cykl w cały świat! najpierw niekończące się plamienie potem zapalenie zatok i 2 silne antybiotyki a na koniec skok temperatury w 33 dc :szok:

szkoda tylko, że akurat bylismy pokłóceni z mężem i za bardzo nie było przytulanek przed i w dniu skoku :-(

Hej kobietki.
Bafinkaa ja tez jestem jakos ostatnio zalatana i czasem nie wyrabiam.chodze do roboty tej na uniwerku, jak jest pogoda to staram sie byc z malym na dworze non stop.maly ma sie dobrze.lubi b.dzieci,do wszystkich lgnie i sie usmiecha.w wozku nie chce juz prawie diedziec wiec duzo lazi.zebow ma juz z 14.lubi sie przytulkac.
Ja caly czas sxukam roboty i wysylam cv,wiec na to czas tez poswiecam.a jak u ciebie w robocie? Jak gabis?kiedy chcesz sie starac o drugie?
Anecia jak tam dzidzia?znasz plec?adas zdrowy?cieszysie ze bedzie mial rodzenstwo?
Kwiatek kiedy idziedxie do tej kliniki??nie moge sie doczekac twojej ciazy.a co u ciebie tak wogle?

reklama
kacha u mnie w pracy nawet ok np w tym m-cu za 97 przepracowanych godz dostałam prawia 1100zł bo premie wyrobiłam.. także jestem zadowolona choć zdaje sobie sprawe że nie mogę tu zostać za długo bo powinnam szukać czegoś po kierunku.. co do dzidzi to bardzo już bym chciała ale jestem zbyt racjonalna.. czekam na umowe o prace chce żeby minął ten kryzys w polsce... Gabiś jest takim pieszczochem że mam na kogo nadmiar uczuć przelewać:) ogólnie jest przesłodki wszystko już rozumie we wszystkim chce pomagać czy to w myciu podłogi czy wywieszaniu prania czy przy wkładaniu naczyń do zmywarki... wszędzie go pełno jest bardzo otwarty do obcych ludzi wyciąa rękę i mówi cze:) także na nude nie narzekam:)

pozdrawiam wszystkie i życze miłego dnia:)

Do góry