karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
karola1986-21 a objaów na owulkę też nie masz??? tzn jakichkolwiek? bo trochę mnie dziwi że tak szybko chcą Was badać skoro krótko trwają starania
a jaki objawy masz na myśli Anecia??
zerknij sobie na moje wykresy, albo nie ma skoku temperatury wcale albo jest skok ale potem temperatura spada, testy owu różnie, w jednym cyklu wychodzą pozytywne w innym cały czas są negatywne, śluz płodny czasami jest ale nie w tych dniach co powinien
jak zaczęłam do niego chodzić po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych to powiedział, że będziemy czekać tak z pół roku żeby samo się unormowało. Potem przestałam do niego chodzić na jakiś czas bo w sumie wkurzyło mnie to, że każe mi tylko czekać i nic nie robi w kierunku tego bym zaszła w ciążę.
poszłam do niego w kwietniu, czyli po 8 miesiącach starań no i zdecydował, że wystarczy już czekania, że cytuję "zaczynamy procedury", no i mamy porobić te badania i będzie monitoring.
tylko, że @ nie chce przyjść, tempka zamiast spaść to skacze, śluz jest rozciągliwy a lewy jajnik strasznie boli, pewnie znów natworzyło się w nim dużo pęcherzyków i stąd ten ból :-(