reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
cześć dziewczyny, jestem po wczorajszych wizytach... niestety nie jest kolorowo... jutro jadę do kliniki do poznania na dalsze konsultacje i będziemy wiedzieli co dalej .... bo u córci (tak tak dziewusia-przeczucie mnie nie myliło) wykryto wczoraj torbiel w mózgu dlatego musimy dzialac żeby chociaz poznać co to faktycznie jest, ale wszyscy mówią że bedzie dobrze więc jesteśmy dobrej myśli chociaż morze łez już wylałam... a wszystko przez tą moją toksoplazmozę no ale czasu nie cofne

więc trzymajcie kciuki i do napisania

no mnie też to myliło :-) . Tempki nie mierze ale chyba zaczne. Bo obserwuje wszystko ale tempki jeszcze nie mierzyłam :tak:

anecia kochanie tak mi przykro:(:( jestem z tobą i trzeba być dobrej myśli jeśli lekarze mówią ze będzie dobrze to może rzeczywiście skończy sie na strachu..... trzymam kciuki żeby było dobrze i całym sercem jestem z tobą:* daj znać po wszystkim co dalej ściskam mocno:****

Anecia przykro mi z powodu tej torbieli.narazie sie tak nie denerwuj.zobaczysz co ci powiedza w tej klinice.trzymam kciuki zeby wszystko skonczylo sie dobrze.gratuluje corci.
A moj max powiedzial mi tydz. Temu ze ma problemy z tylnia czescia ciala i trwa to juz od roku.naszczescie udalo nam sie pojsc do internisty,chirurga i jutro ma kolonoskopie bo niewiadomo co on tam ma.i to wszystko na nfz a dziw.nie je caly dzien i marnie juz wyglada a badanie mamy jutrona popoludnie wiec juz wogle bedzie slaby.mam nadzieje ze nic powaznego mu sie tam nie zrobilo.gdzie nie pojde to licza mi wiek meza.

hej dziewczyny,

Uffff jestem/jesteśmy w domu...

Jakaś zmiana jest ale do końca nie wiadomo czy to faktycznie torbiel (tzn nie zakładają nic gorszego bo jeśli jest to na pewno torbiel a nie inne dziadostwo bo strukturą się różni od innych gorszych rzeczy .... cokolwiek by to nie znaczylo...) bo jest bardzoooo mała , za miesiąc do ponownej kontroli najpierw do tego lekarza co to wykrył i dopiero jesli nadal będzie "to" widział to dostanę skierowanie typowo na leżenie i wtedy będą mnie badali wzdłuż i wszerz. A dzisiaj konsultowało mnie 3 lekarzy, 3 zgodne opinie więc uspokoili mnie na tyle zeby funkcjonowac normalnie. Wyniki wszystkie inne w normie, odpowiednie do wieku ciąży.

Poza tym zrobiłam badania na toxo te powtórne i mam nadzieję że IgM jednak maleje i że tamten jeden wynik który wzrósł jakimś cudem był błędem.

kacha10 oby wszystko było dobrze! ale tak to jest z facetami że póki strach im do tyłka nie zajrzy to do lekarza nie pójdą... a dlaczego liczą Tobie wiek męża? bo nie rozumiem o co chodzi
:sorry2:

Anecia to super wieści,my tez bylismy w Poznaniu wczoraj i wyniki uległy małej poprawie mamy chociaz morfologie 2% a nie 0jak ostatnio no i mamy zrobic kariotypy mowilam ze juz probowalam ale lekarz nie chcial nam skierowania wypisac to powiedzial ze jak cos daje wizytówke i ma ten gamon do niego dzwonic, jak juz beda wyniki kariotypów to dzialamy dalej:)

reklama
no to same dobre wiadomości czytam:)

anecia trzymam kciuki żeby na kolejnej wizycie nie było juz tego czegoś a wyniki żeby były ok:)
kwiatuszku bardzo sie cieszę że wyniki wam się poprawiły.... no i czekam na dobre wieści:)

kacha teraz wiele osób ma problemy z jelitami podobno jest to spowodowane przetworzonym jedzeniem.... moja mama ma core jelita już leżała na to w szpitalu bo nawet siedzieć nie mogła a co zjadła to ja przeleciało... teraz jest non stop na lekach i na scisłej diecie i jest ciut lepiej ale i tak ciągle musi uważać też ma kolonoskopie w przyszłym miesiącu... mam nadzieje ze z twoim m nie jest taka poważna sprawa...

Do góry