reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
Kwiatuszek jak tam ida wasze starania o in vitro?
Bafinka jak tam praca?pewnie ciezko ci z wyrobieniem sie co? Ja pracuje 15 h tyg.i nie wyrabiam ze zrobieniem tego co sobie zaplanowalam.

kwiatuszek a co u Ciebie? :-) bo u nas bez zmian, ja do pracy śmigam w tygodniu, wreszcie skończyłam zjazdy na podyplomówce, poza tym Adaś jako tako tzn raz grzeczny a raz mniej ;-)

kacha 15 h tyg to niecałe 2 dni mojej pracy ... też mi ciężko się ze wszystkim wyrobić ale z drugiej strony tak sobie myślę ze my baby tak mamy... wszystko na tip top byśmy chciały mieć ;-)

a mysle ze lepiej w koncu mamy kase na ivf ale z dr str jak juz tak dlugo czekalismy to moze spr najpierw z ta refundacja a w razie jak sie nie uda to za kase tylko pyt czy sie zakwalifikujemy ?na dniach sie rejestr do kliniki

Kwiatuszek fajnie byloby miec te in vitro z refundacja.a jakie trzeba spelniac warunki?
Anecia szukam wciaz pracy na caly etat.ale ostatnio marne sa te ogloszenia z praca.ja jeszcze pare godz.tyg.sobie dorabiam wiec mam wiecej niz 15 h pracy.ale za 2 tyg.juz mi zostanie tylko te 15h.pamietam ze jak bylam w ciazy to mialam super powera-pracowalam 1.5etatu w szkole i bylam tylko 1 tydz.na zwolnieniu.teraz sama zastanawiam sie jak dalam rade.mam tylko nadzieje ze do wrzesnia uda mi sie znalezc jakas kontretna prace bo im czlowiek ma wiecej zajec tym lepiej jest poukladany.a ty kiedy idziesz na zwolnienie?

hej dziewczyny!

u mnie kolejny cykl bezowulacyjny :-(

w nowym cyklu mam porobić wszystkie hormony i będę miała monitoring a mąż ma zbadać nasienie.

czyli bierzemy się ostro do roboty by osiągnąć nasz cel! :tak:

kacha10 ja na zwolnienie idę 10.07 tzn po urlopie nie wracam już do pracy bo ciężko by mi było w teren chodzić czy jeździć na kontrole, ta praca jest specyficzna więc nawet nie bardzo brzuchem mogę świecić na kontrolach ;-) teraz to jeszcze jakoś ujdzie bo kontrole nie w ośrodkach wczasowych tylko "normalne" obiekty :-)

karola1986-21 a objaów na owulkę też nie masz??? tzn jakichkolwiek? bo trochę mnie dziwi że tak szybko chcą Was badać skoro krótko trwają starania

kwiatuszekq20 trzymam mocno kciuki za badanie i wizytę!!!!!!!
a w mogilnie kiedy będziesz?

reklama
Do góry