reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
no to jak najbardziej ok :)

a poza tym co u Was laseczki????

u nas jakoś leci, za remonty się wzięliśmy... jedna rzecz którą chcieliśmy zrobiona, teraz w kolejce sypialnia i kuchnia
poza tym praca, dom, spacery itp
a jutro chwila prawdy... dowiemy się czy młody dostał się do przedszkola :-)

pozdrawiam

witam laski cyto zrobiona za 2 tyg wynik
mala infekcja wiec dostalam globulki ale mam je brac dopiero od czwartku bo pani powiedziala ze piekne jajeczko i w sumie tylko jeden plemnik potrzebny ale ja juz w takie rzczy nie wierze
i czasem mam wrazenie ze wiem wszystko co moja gin chce mi powiedziec i ze wiem wiecej od niej, namawiala mnie na adopcje a ja do niej ze skoro moze jest szansa na biologiczna ciaze to dlaczego nie spr

i jak z przedszkolakiem ?

hmmmm no to poszalejcie o ile możecie i ochota jest...

a do przedszkola się dostał :-D więc od wrzesnia będziemy mieli przedszkolaka w domu :-D

Anecia fajnie ze maly sie dostal do przedszkola.jak tam twoja dzidzia?kiedy bedziesz znac plec?
Kwiatuszek bzykaj sie ile wlezie.moze zaskoczysz.nie trac nadziei.ja wierze ze sie doczekacie swojego bejbika.trzymam kciuki.
Ja jestem ostatnio niezle zalatana.maly sie buntuje.latwo nie jest.

kwiatuszku ja również trzymam kciuki i może sie uda:)

anecia ale ten adaś szybko rośnie dopiero co w ciąży byłaś a tu już przedszkolak:)

ja też ostatnio bardzo zabiegana i już jestem zmęczona tym wszystkim praca szkoła dom Gabis.. A mój mały zaczyna przechodzić bunt dwulatka.. wszystko jest na nie... dla za to już bez pampersa chodzi i jestem z niego dumna:)

hejka!

kacha dzidzia ok, rośnie i ma się dobrze mimo tokso... i oby tak zostało, a płci nie znam bo uparciuch straszny :-)

bafinka gratki za odpieluchowanie!!!!
a co do buntu to u nas też jest/był tzn są takie okresy np teraz jest okres na wymuszanie tzn my musimy spełnić każdą jego zachciankę (czego oczywiście nie czynimy) a jemu trzeba się prosić po 10 razy o jedną rzecz, ale nie łam się ... to w końcu minie ;-)

kwiatuszek no to dobrze że poszaleliście, oby coś z tego wyszło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
hej dziewczyny!

życze udanych majówek tym które maja długiiii weekend

ja w czwartek śmigam do pracy więc mam tylko maly przerywnik w tygodniu ale i tak fajnie, jutro rodzinka wpadnie więc dzionek nam zleci

poza tym ok

pozdrawiam

Do góry