reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
Bafinka przykro mi z powodu twojej siostry.
Anecia zdrowka dla malego.
A ja we wt.bylam na szczepieniu na pneumokoki i lekarka mnie ochrzanila ze dopiero na 1 dawke przyszlam-glupia jakas.bo to szczepienie jest dodat.i to moja sprawa czy i kiedy szczepie dziecko.

cześć dziewczyny

byłam dziś z młodym u lekarza bo kaszel ma taki że mam wrażenie jakby miał płuca wypluć... ale na szczęście płuca i oskrzela czyste, ale niestety krtań zawalona ostro, dostaliśmy nowe leki i mam nadzieję że za tydzień będzie zdrowy

Anecia biedulek kochany duzo zdrówka zycze

A i mam dla ciebie wiadomosc w maju bede w Mogilnie wiec szykuj dla mnie duzo fluidkow mam nadzieje ze spotkanie wypali tym razem

no w maju to myślę że wypali, chyba że będziesz w weekendy te pierwsze majowe to nas w mogilnie nie bedzie bo mój mąż będzie pomagał robić komunie kumplowi w jego restauracji a my wtedy będziemy u moich rodziców z młodym, ale mam nadzieję że jednak wypali nam małe co nieco

maleństwo mojej siostry umarło dwa dni temu w 9 tc:((( dzis poszła do szpitala na zabieg:(

bardzo mi przykro :-( wspieraj teraz siostrę bardzooo mocno i bądź przy niej, czasem samo bycie daje więcej nawet jak rozmowa... wiem to po własnym przykładzie bo moja siostra tez straciła dziecko (i to niestety nie jeden raz...)

Bafinka przykro mi z powodu twojej siostry.
Anecia zdrowka dla malego.
A ja we wt.bylam na szczepieniu na pneumokoki i lekarka mnie ochrzanila ze dopiero na 1 dawke przyszlam-glupia jakas.bo to szczepienie jest dodat.i to moja sprawa czy i kiedy szczepie dziecko.

no to faktycznie jakaś rąbnięta, tym bardziej że to nie jest obowiązkowe a czym później szczepisz tym mniej dawek więc pewnie jej o kasę szło ;-)

reklama
Do góry