reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
anecia jak sie czuje Adas? to niezlego stracha wam zrobil.oby szybko z tego wyszedl.
anecia i bafinka szczepilyscie swoje pociechy na pneumokoki? my idziemy jutro na pierwsza dawke.maly nie mial kontaktu z dziecmi wiec go nieszczepilam ale zbliza sie lato i napewno bedzie urzedowac z dziecmi w piaskownicy.

hejka, Adasia niestety stan podgorąckzowy nie opuszcza... poza tym wczoraj dostał mega kaszel i katar... męczy się bardzo ale za chiny ludowe już nie pojadę do szpitala, musimy to zwlaczyć w domu

kacha ja na pneumo nie szczepiłam i nie szczepię

kochane mamusie mam do was pyt w którym tyg usłyszałyście bicie serca maluszka?? moja siostra jest w 8 tc i lekarz słyszy bicia! płud ma 17mm za tydz idzie jeszcze raz ale jest przerażona i ja też:( objawy ciązowe ma brzuch nawet troche juz jej widać to 2 ciąza a ona jest strasznym chudzielcem.. ale tego serduszka nie słychać:( na forach piszą ze już powinno być głośno słychać...

Bafinkaa--> nie jestem mamą, jeszcze, ale świeżo po doświadczeniu pustego jaja płodowego. U mnie w 7 tc nie było nic, ani echa zarodka, ani akcji serca. Czytałam i słyszałam, że na tym etapie ciąży powinna już być widoczna akcja serca, ale może jeszcze się coś tam dokształca, jeśli jest płód. Trzymam kciuki, żeby było dobrze.

reklama
avensis a jak ty sie czujesz?? staracie się na dal czy dajecie sobie czas?

Dziekuję, wszystko u mnie i ze mną OK. Ponieważ było to puste jajo płodowe, czyli nie było Dziecka, więc łatwiej było mi to zaakceptować i przeżyć. Teraz czekam na drugi naturalny cykl po zabiegu i zabieramy się do dzieła. Liczę, że szybko zajdę w ciążę, tym razem zdrową, mocną ciążę, ze zdrowym Smykiem.
A co u Siostry?

Do góry