reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
anecia jak sie czuje Adas? to niezlego stracha wam zrobil.oby szybko z tego wyszedl.
anecia i bafinka szczepilyscie swoje pociechy na pneumokoki? my idziemy jutro na pierwsza dawke.maly nie mial kontaktu z dziecmi wiec go nieszczepilam ale zbliza sie lato i napewno bedzie urzedowac z dziecmi w piaskownicy.

hejka, Adasia niestety stan podgorąckzowy nie opuszcza... poza tym wczoraj dostał mega kaszel i katar... męczy się bardzo ale za chiny ludowe już nie pojadę do szpitala, musimy to zwlaczyć w domu

kacha ja na pneumo nie szczepiłam i nie szczepię

kochane mamusie mam do was pyt w którym tyg usłyszałyście bicie serca maluszka?? moja siostra jest w 8 tc i lekarz słyszy bicia! płud ma 17mm za tydz idzie jeszcze raz ale jest przerażona i ja też:( objawy ciązowe ma brzuch nawet troche juz jej widać to 2 ciąza a ona jest strasznym chudzielcem.. ale tego serduszka nie słychać:( na forach piszą ze już powinno być głośno słychać...

Bafinkaa--> nie jestem mamą, jeszcze, ale świeżo po doświadczeniu pustego jaja płodowego. U mnie w 7 tc nie było nic, ani echa zarodka, ani akcji serca. Czytałam i słyszałam, że na tym etapie ciąży powinna już być widoczna akcja serca, ale może jeszcze się coś tam dokształca, jeśli jest płód. Trzymam kciuki, żeby było dobrze.

reklama
avensis a jak ty sie czujesz?? staracie się na dal czy dajecie sobie czas?

Dziekuję, wszystko u mnie i ze mną OK. Ponieważ było to puste jajo płodowe, czyli nie było Dziecka, więc łatwiej było mi to zaakceptować i przeżyć. Teraz czekam na drugi naturalny cykl po zabiegu i zabieramy się do dzieła. Liczę, że szybko zajdę w ciążę, tym razem zdrową, mocną ciążę, ze zdrowym Smykiem.
A co u Siostry?

Do góry