reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
cześć Dziewczyny :) może wy powiecie co ja mam o tym wszystkim myśleć, odstawiłam tabletki anty 28 listopada, 1 grudnia dostałam okres, przez cały grudzień były przytulanka mniej więcej co 3-4 dni. To dopiero 1 cykl po odstawieniu więc nie wiem jaki będzie długi, dzisiaj jest 28dc i robiłam test ale niestety wyszedł negatywny :( czy mimo wszystko może się okazać, że jestem jednak w ciąży? bardzo bym chciała :) i się zastanawiam czy powtórzyć sobie test np w niedziele pod warunkiem, że oczywiście nie dostanę @, ale na razie żadnych objawów a zawsze przed @ ze 2 dni bardzo mnie bolał brzuch. No chyba, że tak bardzo mi się cykl wydłuży... ale się rozpisałam :biggrin2: ale doradźcie coś proszę....

hej, robiłam niestety 1 krecha.. nula ja mam prawie tak jak Ty też odstawiłam ok 28listopada i 1 grudnia miałam okres, dzisiaj robiłam test ale nic z tego, miałam nadzieje bo owulacje miałam raczej czułam to i ten śluz.. może za wczesnie sprawdzam? od paru dni tez mam taka cykliwości piersi ze szok nigdy nie odczuwałam tego a teraz kazde dotknięcie otarcie i czuje ból...i pojawily sie widoczne żyły, nie wiem czy przed okresem moze?albo skutki odstawienia hormonów, pewnie sobie wkręcam że tak szybko zajde w ciąze bardzo bym chciała :( buu;( moja kolezanka zaszła dwa razy po pierwszych próbach, powtorze test chyba tez w niedziele albo w poniedziałek, czy za wczesnie? niby wtedy mam miec okres ale nie wiem czy wogole będzie..
przepraszam że was zanudzam ale jakos mi tak smutno :(

carloska to jedziemy na 1 wózku można powiedzieć :) gadałam z koleżanką i ona mi mówi, że chyba za wcześnie ten test zrobiłam i żebym powtórzyła w niedziele jak nie przyjdzie @. I teraz będę szukać w aptece bardziej czułego bo ja mam 25mlU/ml a podobno 10mlU/ml są lepsze. Także może nic straconego :) musimy być dobrej myśli :)

też mi sie tak wydaje, teraz patrze na Twoj suwaczek to widze ze nawet prawie w tym samym czasie wyszłyśmy za mąż i sądzac po Twoim nicku to rocznik 88 jak ja :) co do testu to mam 20mlU/ml niestety tylko takie były w aptece i wziełam dwa, ja poczekam moze do poniedzałku, nie wiem czy wogole dostane okres jeśli nie jestem w ciązy bo mam pcos i przed braniem hormonow cykle miałam nawet 90dniowe i jajnik jak balon bo wszystko sie w nim zbierało i sie boje ze to znow wroci, mam nadzieje ze mi sie uda :( Trzymam kciuki za Ciebie :)

oj tak wiele nas łączy :) ja także trzymam za Ciebie kciuki :) może nam się jednak uda choć coś mnie brzuch zaczyna pobolewać i boje się czy to nie @... ale zobaczymy

też mam taką nadzieje mnie brzuch narazie nie boli hmm ciekawe co to będzie, daj znać jak testowanie, ja zrobie w poniedziałek chociaz mysle ze nic z tego :(

ok na pewno dam znać :) bardzo bym chciała żeby jednak się pojawiły 2 kreseczki... jeszcze nie wiem kiedy będę robić test, na pewno nie wcześniej jak w niedziele albo właśnie w poniedziałek

reklama
hej dziewczyny!

mi właśnie kończy się 2 normalny okres po odstawieniu tabsów więc póki co zafasolkowana nie jestem

trzymam za Was kciuki!!!! i za siebie oczywiście też ;-)

pozdrawiam

Do góry