reklama
nula szkoda ja cos czuje ze też będe miec @ bo zaczyna mnie troche pobolewać brzuch... ogolnie jakos wszystko mnie boli nie wiem od czego szczegolnie ręce... ja w poniedziałek zrobie test o ile @ nie przylezie, trzymam kciuki za styczeń
kacha10
Fanka BB :)
bafinka wczoraj dostalam okres i nawet nic nie poczulam.dzis tez sie wogole nie czuje okresowo.oby dalej tak te cykle wygladaly.w dodatku cykl idealny bo trwal 29 dni.no i w tym cyklu 15 dnia mialam obfity śluz i bol jajnikow wiec owulka moze tez byla.a jak u Ciebie?
Anecia1111
nula to postaramy się razem w styczniu :-) bo mi się własnie okres skończył więc kolejny cykl starań zaczęty...
carloska trzymam kciuki żebyś jednak zobaczyła 2 kreski na teście
kacha ja do pewnego czasu po porodzie też miałam bezbolesne miesiaczki ale niestety czym dłużej nie bralam tabsów tym bardziej okres stawał się bolesny... ten ostatni okres to już bylo przegiecie, pierwszy dzień miałam wyjęty z życia normalnie
bafinko gdzie się podziewasz? ;-)
kwiatuszek jak się masz?
carloska trzymam kciuki żebyś jednak zobaczyła 2 kreski na teście
kacha ja do pewnego czasu po porodzie też miałam bezbolesne miesiaczki ale niestety czym dłużej nie bralam tabsów tym bardziej okres stawał się bolesny... ten ostatni okres to już bylo przegiecie, pierwszy dzień miałam wyjęty z życia normalnie
bafinko gdzie się podziewasz? ;-)
kwiatuszek jak się masz?
mary-beth
Dziewczynki, chce Wam zlozyc zyczenia szczescia i radosci w Nowym Roku 2013!!! Niech Wam sie spelnia wszystkie Wasze marzenia, te o dzidzi i nie tylko, niech ten rok bedzie lepszy, zdrowszy, bogatszy, szczesliwszy!!!
Ostatnia edycja:
kwiatuszekq20
Dzieki laski przetrwalam
Wigilia u mojej mamy i z ich ust jakos to inaczej brzmiało te zyczenie bo wiem ze zycza nam tego z calego serca a u tesciow długo nie siedzielismy ja o 22 byłam juz w lozku bo mialam temperature grypa a emek dołaczył do mnie z choroba juz w 1 swieto wiec swieta spedzilismy w domu cale
a dzis 1dc
A i kochane życze Szczesliwego Nowego Roku
Spełnienia marzen
mam nadzieje ze ten rok bedzie szczesliwy dla nas wszystkich
Wigilia u mojej mamy i z ich ust jakos to inaczej brzmiało te zyczenie bo wiem ze zycza nam tego z calego serca a u tesciow długo nie siedzielismy ja o 22 byłam juz w lozku bo mialam temperature grypa a emek dołaczył do mnie z choroba juz w 1 swieto wiec swieta spedzilismy w domu cale
a dzis 1dc
A i kochane życze Szczesliwego Nowego Roku
Spełnienia marzen
mam nadzieje ze ten rok bedzie szczesliwy dla nas wszystkich
reklama
hej dziewczyny zrobiłam test i wyszła bardzo bladziutka druga kreska ale taka prawie niewidoczna jak podchodze do okna to wtedy ją lekko widac, pojawila sie gdzies po 3-4min, co o tym myslicie?? wczoraj miałam dostac okres i nic.
Podziel się: