reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
ja tez powinnam dostac pierwszy naturalny okres po odstawieniu tabl.pod koniec grudnia. ja testowac nie bede bo sie nie staramy.
ania gratki i spokojnej ciazy.szybko Ci sie udalo.

bafinka a my sie zabezpieczamy a w tym miesiacu tylko raz sie bzykalismy i to po okresie.moje libido tylko troche wzroslo po odstawieniu tabl. wiec to chyba jest to ze nie mam pracy i mi sie wszystkiego odechciewa.

kacha nie smuć sie zaraz zaczyna sie nowy rok i sytuacja na pewno sie poprawi:) a czego ty uczysz bo zapomniałam? może korepetycji byś udzielała? a u mnie libido sie tak rozhulało że i dwa razy dziennie bym mogła.. to mnie przeraża:) mąż sie śmieje że z powrotem na tabsy pójdę bo już nie wytrzymuje ze mną.. co do ciązy to wiesz ja mam PCO i nie wierze ze zajdę tak poprostu wiesz jak sie namęczyłam z zajściem z poprzednią ciaze teraz poprostu bez stresu "przytulamy sie" a dzidziusia planowo chcemy począć za 2 lata ale jak będzie wcześniej tragedii też nie będzie.. ale powiem ci że schiza powraca i już sie zastanawiam czy nie zafasolkowałam.. chociaż objawów żadnych nie mam tylko temp ponad 37st ale to i przed okresem tak powinno być.. nawet śluzu płodnego nie miałam więc szanse są znikome.. ale to uczucie niepewności jest..

Wszystkiego najlepszego z okazji Swiat Bozego Narodzenia, dziewczynki! Duzo zdrowka i radosci, a w Nowym Roku niech Wam sie spelnia wszystkie Wasze marzenia!!! Dla Was i Waszych malych i duzych najblizszych!

images

Ja tez będę testować koło 29/20 grudnia:) chociaż mam PCO i w ogóle wydaje mi się, że nie miałam sluzu płodengo...ale chciałabym żeby się udało bez wielkich stresów i dopomagania naturze:D

ja będe testować jutro :d tez mam pco ale jestem dobrej myśli co do śluzu to chyba miałam, wogole po latach brania tabletek pierwszy raz ujrzałam tak obfity śluzz bylam w szoku:D ale po odstawieniu ogólnie czuje sie o niebo lepiej :D

jak po świetach moje drogie?:)

reklama
hej dziewczyny, ja po raz pierwszy w życiu ujrzałam II krechy ta teście owu w 17 i 18 dc, i śluzik był piękny ciągnący się, myślałam, że wreszcie coś z tego będzie a tu w 22 dc znów te bezczelne plamienia się pojawiły... :(

dziś, (30dc) testowałam, ale wyszło to czego się w sumie spodziewałam czyli negatyw...

Do góry