reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
dokładnie carloska, pam ma chyba rację, powtórz sobie za 2 dni i wtedy będziesz wiedzieć :) ale ja już gratuluję bo skoro @ nie przyszła to wychodzi na to, że Ci się udało :) mi się właśnie powoli coś kończy @ jakoś dziwnie szybko...

jestem i ja:) byłam w górach i nie za bardzo przejmowałam sie moim stanem.. okresu nie mam ale objawów ciążowych też więc na razie testu nie robie.. jestem chora i nic mi się nie chce..

hej bafinka :) wszystkiego dobrego w nowym roku :)

ja tez nie mam zadnych objawów ale okres mialam dostac w niedziele, zrobilam test i wyszla bladziutka kreska jutro zrobie drugi, i wogole od paru dni wszystko mnie bolało rece nogi itp nie wiem czy to ma jakis związek z ew. ciąża. Mam jeszcze do was pytanie, żeby dostać skierowanie na badanie krwi to musze isc do ginka czy moge do rodzinnego najpierw a pozniej jak sie okaze ze ciąża to do ginka? pytam bo nigdy tego nie robilam ;)

nula a Ty jak z okresem?

SPEŁNIENIA MARZEŃ W NOWYM ROKU!
cos widze ze nowo przybylym kobietkom idzie szybko zaciazanie. oby tak dalej.carlosa gratuluje i powodzenia.ja zlecilam sobie sama badanie krwi, bo szkoda mi bylo czasu i nerwow zeby chodzic po lekarzach. zaplacilam za nie 35 zl. jak sie potwierdzilo ze to 4 tydz. to za 1,5 tyg. znow zlecilam badanie zeby zobaczyc czy beta dobrze przyrasta.a w 7 tyg. poszlam do ginekologa.

kacha dzięki :) ale to chyba jeszcze nic pewnego, słabiutkie te kreseczki. czyli moge juz jutro isc na badanie krwi i w wynikach będzie odrazu widac czy jestem w ciąży? a jeśli tak to nie isc odrazu do ginekologa? Pytam bo pierwszy raz sie staram i własciwie nic nie wiem jak to wszystko wygląda:)

carloska mój okres zakończył się bardzo szybciutko bo już w sylwestra... ale może to dlatego, że jestem dopiero po hormonach. W tym miesiącu chce robić testy owu żeby sprawdzić czy mam w ogóle owulacje. Jutro wybieram się do apteki :) wiesz co ja bym na Twoim miejscu zrobiła badanie z krwi i możesz jeszcze raz powtórzyć zwykły test i jak z krwi Ci wyjdzie ciąża to idź do ginekologa. Moim zdaniem nie ma co czekać z wizytą

reklama
robilam dzis ten test ale znowu bardzo bada kreseczka, mialam dzisiaj isc na krew ale wzielam urlop bo jutro mamy przeprowadzke wkoncu do naszego mieszkania i chcialam troche popakować a mąz pojechal do pracy i nawet nie mam jak sie ruszyc, bo przychodnie mam na drugim koncu miasta, pojde jutro zrobie wole mieć pewnośc, tez wlasnie myslalam zeby isc odrazu do ginka, bo jak ciąza to po co czekac, niech odrazu prowadzi i wie co i jak. Ale jak kacha napisala ze jeszcze czekala na drugie badanie i i dopiero po 2 tyg poszla do gina to wiesz :D Jesli naprawde jestem w ciazy to szok ze tak szybko jedna ginka mi mówila ze watpi ze wogole bede w ciazy, i przeciez dopiero odstawilam tabletki ahhh :D

Do góry