reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Hej dziewczyny,

ja robiłam test w piatek, bo dziwnie sie czułam, a nie pisałam wam, o tym że jeszcze ponad 2 msc temu jak bylam na wyjezdzie zapomniałam tabletek i nie wziełam 2 dni pod rzad... myslalam ze moze cos sie u mnie zadziało bo miałam zawroty głowy, bole podbrzusza no i w pt bardzo mnie zemdliło o 6 rano, poleciały mi chyba litry sliny, ale nie wymiotowałam, zrobiłam test ale nic nie wyszło, pewnie to skutki odstawienia tabletek ;/ wiedziałam ze raczej bedzie jedna kreska ale jestem troche zawiedziona :(

reklama
cześć dziewczyny :) ja tak samo jak Bafinka i aventuraorama będę robić test. Krwawienie po odstawieniu tabletek miałam 1 grudnia także gdzieś pewnie okolice 28,29, 30 powinnam dostać @ choć mam cichą nadzieję, że jednak się już nie pojawi. Będziemy więc razem testować :) ania_c_1987 moje gratulacje :) jak ja bym chciała też na koniec grudnia zobaczyć 2 kreseczki.... ale trzeba wierzyć, że się uda :)

Bafinka trzeba pozytywnie myśleć bo inaczej nic z tego nie wyjdzie :) a Ty też się już starasz o drugą dzidzie? Bo z suwaczka widzę, że Twoje maleństwo ma dopiero 15 miesięcy

ania moje gratulacje!!!

hej, ja też będę testować pod koniec grudnia, oby Nowy Rok był szczęśliwy i będę mogła go rozpocząć z II kreskami na koncie :D mam dobre przeczucie, 2 dni z rzędu grube (moje pierwsze w życiu) krechy na teście owu, potem dużo, ciągnącego się śluzu (raz zauważyłam w śluzie dwie żyłki krwi, hmm plamienie okoloowulacyjne?). Przytulanki były więc jestem dobrej myśli.

reklama
Do góry