reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
ja tez powinnam dostac pierwszy naturalny okres po odstawieniu tabl.pod koniec grudnia. ja testowac nie bede bo sie nie staramy.
ania gratki i spokojnej ciazy.szybko Ci sie udalo.

bafinka a my sie zabezpieczamy a w tym miesiacu tylko raz sie bzykalismy i to po okresie.moje libido tylko troche wzroslo po odstawieniu tabl. wiec to chyba jest to ze nie mam pracy i mi sie wszystkiego odechciewa.

kacha nie smuć sie zaraz zaczyna sie nowy rok i sytuacja na pewno sie poprawi:) a czego ty uczysz bo zapomniałam? może korepetycji byś udzielała? a u mnie libido sie tak rozhulało że i dwa razy dziennie bym mogła.. to mnie przeraża:) mąż sie śmieje że z powrotem na tabsy pójdę bo już nie wytrzymuje ze mną.. co do ciązy to wiesz ja mam PCO i nie wierze ze zajdę tak poprostu wiesz jak sie namęczyłam z zajściem z poprzednią ciaze teraz poprostu bez stresu "przytulamy sie" a dzidziusia planowo chcemy począć za 2 lata ale jak będzie wcześniej tragedii też nie będzie.. ale powiem ci że schiza powraca i już sie zastanawiam czy nie zafasolkowałam.. chociaż objawów żadnych nie mam tylko temp ponad 37st ale to i przed okresem tak powinno być.. nawet śluzu płodnego nie miałam więc szanse są znikome.. ale to uczucie niepewności jest..

Wszystkiego najlepszego z okazji Swiat Bozego Narodzenia, dziewczynki! Duzo zdrowka i radosci, a w Nowym Roku niech Wam sie spelnia wszystkie Wasze marzenia!!! Dla Was i Waszych malych i duzych najblizszych!

images

Ja tez będę testować koło 29/20 grudnia:) chociaż mam PCO i w ogóle wydaje mi się, że nie miałam sluzu płodengo...ale chciałabym żeby się udało bez wielkich stresów i dopomagania naturze:D

ja będe testować jutro :d tez mam pco ale jestem dobrej myśli co do śluzu to chyba miałam, wogole po latach brania tabletek pierwszy raz ujrzałam tak obfity śluzz bylam w szoku:D ale po odstawieniu ogólnie czuje sie o niebo lepiej :D

jak po świetach moje drogie?:)

reklama
hej dziewczyny, ja po raz pierwszy w życiu ujrzałam II krechy ta teście owu w 17 i 18 dc, i śluzik był piękny ciągnący się, myślałam, że wreszcie coś z tego będzie a tu w 22 dc znów te bezczelne plamienia się pojawiły... :(

dziś, (30dc) testowałam, ale wyszło to czego się w sumie spodziewałam czyli negatyw...

Do góry