reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
Na teście owulacyjnym krecha testowa gruba i wyraźna, czyli będzie owulacja :) Czyli jajniki pracują,uffff :) Cieszę się bardzo, ale...ja na antybiotyku z "okazji" zęba, a eM przeziębiony i nie wiem, czy działać, czy poczekać. A może, jednak, pozwolić działać naturze. Jak myślicie?

ania_c_1987--> masz rację, nie ma na co czekać, więc będzie weekend pełen przytulania... mam nadzieję, że owocnego :-)

ania ja jestem ok 15 dnia cyklu ale nie licze żeby sie nie nakręcać.. zreszta ja mam PCO więc nie ma pewności ze dostane okres planowo....
aventuro.. trzymam kciuki pamiętaj że najlepiej miziać sie co 2 dzień plemniki w tobie przeżywają do 72 godz a przy przytulankach co drugi dzień żołnierzyki są silniejsze

Dzień dobry? 30 grudnia okaże się co słychać:) Bo albo będzie @ albo... :-D
Miłego dnia i tygodnia :)
Dzień dobry, miało być, oczywiście, bez znaku zapytania a z buźką, ale coś mi się poprzestawiało :)

hej dziewczyny, ja jutro planowo mam mieć @, ale dziś w nocy obudził mnie bół ciągnący jajników, no i teraz nad ranem straszny skurcz mieśni macicy do tego stopnia mocny że oblały mnie poty i zrobiło mi się mega niedobrze, mam stan pod gorączkowy 37 * C , czy wy kiedyś się tez z tym spotakłyście zęby na pczątku ciązy mieć tak silene skucze macicy raczej jeden skurcz bo poźnieje mi przeszło

reklama
ania jeśli to ciaża to możliwe ze macicia się powiększa ale mogą to też tyć skurcze związane z okresem także zrób test:) on wszystko wyjaśni

aventura ja też 30 powinnam mieć okres:) ale ze 27 jade w góry to wolałabym żeby mi się spóźnił troszkę jak cos testować będe po powrocie:)

Do góry