reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

kacha ja przy pierwszym synku zaszłam w 3 normalnym cyklu a w 4 po dostawieniu tabsów.... i mam głęboką nadzieję że teraz też tak będzie... trzymaj kciuki :-)

reklama
kwiatuszek a jak obecnie u Ciebie???

karolawidzę że @ przyszedł i do Ciebie.... mamy więc w tym samym czasie... ja czekam aż się skończy i zabieramy się za starania, a od następnego okresu (no chyba że nie przyjdzie ;-)) zaczynam mierzyć tempkę tak jak przed pierwszą ciążą

Nuuśka i widać powoli okres czy jeszcze czekasz?

anecia nic nie widac :baffled: wiesz co teoretycznie wedlug moich obliczen, powinnam dostac w okolicach 15 grudnia, ale co z tego bedzie (...) Dzis rano strasznie bolaly mnie jajniki, pobolewa mnie w dole brzucha, szlak by to trafil, bo obawiam sie,ze teraz po odstawoeniu wszystko mi sie rozleguluje, i zanim wroci do normy minie sporo czasu :(
Nie znam sie tak jak Wy na metodach obliczanie DP i DN, ale wyliczylam przez internetowy kalendarz owulacyjny, mniej wiecej kiedy u mnie moga wypadac. No i wypada, ze caly ten tydzien. Ale boje sie tak wczesnego zblizenia, przed wystapieniem @, chce poczekac do pierwszego @, jezeli wszystko bedzie w porzadku, wtedy mysle zaczniemy pracowac :) a jak u Was ?

ja wczoraj łyknęłam ostatnią tabletkę i myślałam że dziś przyjdzie @ a jej nadal nie ma..:( za to sama świadomość że nie łykam tych świństw sprawia że mam większą ochote na mizianie.. my teoretycznie się nie staramy ale zabezpieczać też sie nie zamierzamy... więc ciekawe co z tego wyniknie... śmiesznie wychodzi że wszystkie @ mamy prawie w tym samym terminie:) ja jak większość z was boje sie jak moje cykle będą wyglądać po odstawieniu przy starankach z Gabisiem było nieciekawie...

kwiatuszek ale mimo wszystko staracie się nadal tak? czy teraz odłożyliście to całkiem do marca?

Nuuśka powiem Ci że mnie też tak w połowie cyklu nawalały jajniki że momentami myślałam że wysiądę i nie wrócę hehe, a to pewnie byla mega owulacja po takim czasie "zastoju" i pewnie u Ciebie jest to samo
ale podejście mam takie jak Ty... poczekałam do pierwszej normalnej @ ze staraniami bo w razie gdybym zaszła to bym nawet nie umiala powiedzieć kiedy byl termin ostatniej miesiączki bo tej po odstawieniu teoretycznie się nie liczy
myślę że dostaniesz normalnie, gorzej moze być u nas z następnymi cyklami ale damy radę

Bafinko ja zawsze dostawałam na 2 dzień po odstawieniu więc nie stresuj się :-p
i może młody będzie mial rodzeństwo jak poszalejecie z Twoją ochotką ;-)

karolawidzę że @ przyszedł i do Ciebie.... mamy więc w tym samym czasie... ja czekam aż się skończy i zabieramy się za starania

Anecia niby coś przyszło, ale czy to jest naprawdę @ to ja nie wiem, ostatnio po Luteinie był wodospad, teraz jest bardziej plamienie niż prawdziwa @, rano było ciut krwi, po południu też troszeczkę i od tego czasu nic, sucho, kosmos jakiś, nie mam pojęcia o co chodzi :eek: :confused:

reklama
Do góry