reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

kacha ja przy pierwszym synku zaszłam w 3 normalnym cyklu a w 4 po dostawieniu tabsów.... i mam głęboką nadzieję że teraz też tak będzie... trzymaj kciuki :-)

reklama
kwiatuszek a jak obecnie u Ciebie???

karolawidzę że @ przyszedł i do Ciebie.... mamy więc w tym samym czasie... ja czekam aż się skończy i zabieramy się za starania, a od następnego okresu (no chyba że nie przyjdzie ;-)) zaczynam mierzyć tempkę tak jak przed pierwszą ciążą

Nuuśka i widać powoli okres czy jeszcze czekasz?

anecia nic nie widac :baffled: wiesz co teoretycznie wedlug moich obliczen, powinnam dostac w okolicach 15 grudnia, ale co z tego bedzie (...) Dzis rano strasznie bolaly mnie jajniki, pobolewa mnie w dole brzucha, szlak by to trafil, bo obawiam sie,ze teraz po odstawoeniu wszystko mi sie rozleguluje, i zanim wroci do normy minie sporo czasu :(
Nie znam sie tak jak Wy na metodach obliczanie DP i DN, ale wyliczylam przez internetowy kalendarz owulacyjny, mniej wiecej kiedy u mnie moga wypadac. No i wypada, ze caly ten tydzien. Ale boje sie tak wczesnego zblizenia, przed wystapieniem @, chce poczekac do pierwszego @, jezeli wszystko bedzie w porzadku, wtedy mysle zaczniemy pracowac :) a jak u Was ?

ja wczoraj łyknęłam ostatnią tabletkę i myślałam że dziś przyjdzie @ a jej nadal nie ma..:( za to sama świadomość że nie łykam tych świństw sprawia że mam większą ochote na mizianie.. my teoretycznie się nie staramy ale zabezpieczać też sie nie zamierzamy... więc ciekawe co z tego wyniknie... śmiesznie wychodzi że wszystkie @ mamy prawie w tym samym terminie:) ja jak większość z was boje sie jak moje cykle będą wyglądać po odstawieniu przy starankach z Gabisiem było nieciekawie...

kwiatuszek ale mimo wszystko staracie się nadal tak? czy teraz odłożyliście to całkiem do marca?

Nuuśka powiem Ci że mnie też tak w połowie cyklu nawalały jajniki że momentami myślałam że wysiądę i nie wrócę hehe, a to pewnie byla mega owulacja po takim czasie "zastoju" i pewnie u Ciebie jest to samo
ale podejście mam takie jak Ty... poczekałam do pierwszej normalnej @ ze staraniami bo w razie gdybym zaszła to bym nawet nie umiala powiedzieć kiedy byl termin ostatniej miesiączki bo tej po odstawieniu teoretycznie się nie liczy
myślę że dostaniesz normalnie, gorzej moze być u nas z następnymi cyklami ale damy radę

Bafinko ja zawsze dostawałam na 2 dzień po odstawieniu więc nie stresuj się :-p
i może młody będzie mial rodzeństwo jak poszalejecie z Twoją ochotką ;-)

karolawidzę że @ przyszedł i do Ciebie.... mamy więc w tym samym czasie... ja czekam aż się skończy i zabieramy się za starania

Anecia niby coś przyszło, ale czy to jest naprawdę @ to ja nie wiem, ostatnio po Luteinie był wodospad, teraz jest bardziej plamienie niż prawdziwa @, rano było ciut krwi, po południu też troszeczkę i od tego czasu nic, sucho, kosmos jakiś, nie mam pojęcia o co chodzi :eek: :confused:

reklama
Do góry