reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
ja nadal czekam na pierwszy okres po odstawieniu... dziś chyba 26 dzień więc na dniach powinna @ przyjść gdyby mialy cykle wrócić do starego rytmu

hej ja ostawiałam Diane 35 17 sierpnia, w ciąże na razie nie udało mi się zajść, do tej pory mam nieregulerne cykle (bezowulacyjne) z plamieniami w połowie cyklu , drugi cykl z rzędu biorę Luteinę na wywołanie @ bo sama gadzina przyleźć nie chce.

Nuska ja jak odstawilam tabl. anty a brałam je 7 lat mialam idealne cykle, owulki niezle czulam, od razu staralismy sie po odstawieniu i dlugo to trwalo bo az rok i 5 miesiecy.najzabawniejsze bylo to ze robilismy badania i wszystko bylo u nas idealne a na ciaze dlugo czekalismy.u mnie to chyba byla psychika.kazda kobieta jest inna- tobie moze uda sie szybko.co do ciaz mnogich lekarka mnie uprzedzala, ze zaraz po odstawieniu moze sie to zdazyc.
w piatek wzielam ostatnia tabl. anty i tez teraz bede obserwowac swoj organizm.ja sie narazie nie staram bo prawie 10 miesiecy temu urodzilam syna.odstawiam tabl. bo moje libido jest ponizej 0.

karola ja mam jednak nadzieję że u mnie i pierwszy i kolejny okres będą jak w zegarku... obym sie nie myliła... tak bylo przy pierwszym synku więc jestem dobrej myśli

kacha ojjjj coś o tym wiem... moje libido dopiero kilka dni temu czuję że zaczęło wzrastać a przy tabsach masakra... praktycznie czasem było tak że 2 miesiące NIC nie bylo w łóżku...
mam nadzieję że po okresie się rozkręcę :-)

No to powinnam napisac - witajcie w klubie :x u mnie było niestety to samo, libido zerowe po tabletkach niestety.Teraz czuje,ze zaczyna wzrastac, najwieksza niespodzianka bedzie pierwszy okres po odstawieniu caly czas zastanawiam sie, czy zawita planowo, czy wszystko mi sie pomiesza jak ostatnim razem :baffled:

hejka kobietki!

u mnie wczoraj wieczorem pojawilo się plamienie, a dziś okres się rozkręcił więc pierwszy normalny okres przyszedł planowo po 29 dniach od ostatniego....
jak tylko się to małpisko skończy to zabieramy się za staranka

reklama
anecia fajny czas przed tobą, pod warunkiem ze nie bedzie dlugo trwal.jak ja sie staralam to pierwsze miesiace starankowe byly fajowe a po 8 miesiacu bezowocnych staran to juz zaczelam sie stresowac.zycze owocnych bobosexow.u mnie tez zawitala @ ale narazie ta po tabl.anty.

Do góry