reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Agness piekna masz corcie! moj synus ma 6 zebow, raczkuje juz na wyprostowanych nogach, b. czesto wstaje i siada.caly czas sie czegos podpiera ale do chodzenia jeszcze nam brakuje.jak go trzymam za paszki to ladnie stawia nozki ale nie zmuszam go do chodzenia, dziennie przejde z nim od jednego pokoju do drugiego.mowi teraz duzo mama, baba i cos po swojemu, robi papa, kosi lapci,kupke i siusiu do nocniczka tez zrobi.
pam witamy Cie w naszym gronie.to moze zrob test?
anecia jak tam Adas?

reklama
Test zrobie we wtorek bo teraz nie mam jak.... nawet jesli sie nie udalo to w tym tygodniu wyciagam implant (migreny i nawroty depresjii) i zaczynamy staranka :)

Hej u nas ok, ale z przygodami. Martusi raczkuje i zaczyna wstawać i chodzić po łóżeczku. Ważymy 10 kg i mamy 6 zębów, a 7 idzie. Je coraz więcej normalnych pokarmów, czyli to co my mamy na talerzu :) Pozdrawiam

witam kochane melduje się i ja Gabiś ma już 16 ząbków waży prawie 13 kg:) ale jest wysoki 86 cm załatwia się na nocnik ogólnie rozumie wszystko co sie do niego mówi zaczyna nawet odpowiadać po swojemu:) 3 grudnia znów jedziemy do Wawy na badania w sprawie tego jego refluksu a tak pozatym to wszystko ok:)

agnieszka twoja Julcia jest śliczna:)

pochwale się ze ja tez odstawiam tabsy ale starac sie nie zamierzamy... odstawiam żeby sie odtruć i zobaczyć jak te cykle moje wyglądają bo przy pco jest różnie... ale jak bym przy okazji wpadła to tragedii by nie było:)

Hej dziewczyny, po 6 latach stosowania tabletek anty, postanowiliśmy z męzem zacząć starać się o dzidziusia. Zaczynam teraz 2 cykl po odstawieniu. Przez ostatni rok stosowałam qlaire, wiecie może czy ciężko jest zajść w ciąże po jej odstatwieniu?

Bafinka mi zostały jeszcze 4 tabl. anty i zobacze jak moje naturalne cykle beda wygladac.moze podskoczy mi libido bo po tych tabl. to mam zerowe.moj maz na to b.liczy.tylko ze jak mi podskoczy to ciekawe kiedy bedziemy sie bzykac, skoro maly chodzi z nami spac o 22 lub 23 godz.czesto to my predzej padamy niz on.ja narazie wpadki nie chce: raz ze nie mam roboty a dwa maly jest b. absorbujacy i z dwojka moglabym nie dac rady.z reszta chce sie nim nacieszyc a jak podrosnie to za 3 lata starac sie o drugie.ale moj m narazie nie chce wiecej dzieci.

reklama
Do góry