reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
Witam,pod koniec sierpnia przestałam brać tabletki Diane35 i zaczęłam brać kwas foliowy. Starania o dzidziusia rozpoczęte. Po 2 tyg po odstawieniu miałam 2 dniowe plamiene, okres powinien przyjść 18 września ale nie przyszedł. Robiłam test- negatywny. @ spóźnia mi się już 2 tygodnie. Kilka dni temu pojawiło się się brązowe plamienie (brązowy śluz), myślałam, że to plamienie implantacyjne, zrobiłam test ale niestety ciąży brak. Dodam, że od ponad tygodnia boli mnie brzuch (jak przed okresem). W poniedziałek idę do gina. Może coś mi poradzi i powie dlaczego jak do tej pory nie ma ani okresu ani ciąży.
AAAAAElFTkSuQmCC
usoPreviewPopup

Ostatnia edycja:
hej kobietki!

u nas ok, Adasiol rośnie i rośnie az mi się wierzyć nie chce że ma już ponad 2 latka

a jeszcze chciałam Was poinformować że dziś zaczęłam ostatnie opakowanie tabsów i za 3 tyg koniec i zaczynamy starać się o kolejne bobo :-) już nie mogę się doczekać hehe

poza tym widzę że Wasze maluchy tez już coraz większe i zdolniejsze!

kwiatuszku za 3 tyg dołączę do Ciebie i będziemy się razem starały :-) chociaż osobiście mam nadzieję że Tobie pierwszej się uda!

Czesc wszystkim!

Moge dolaczyc? ;-)
Ja bralam Diane 35 tylko 4 cykle, odstawilam na przelomie kwietnia i maja i od tego czasu sie staramy.

Trzymam kciuki za kazda z Was!

Anecia u mnie tez czas tak szybko leci.maly juz od tyg. raczkuje i wstaje sam jak ma sie o co oprzec.teraz non stop trzeba go pilnowac bo wszedzie pcha łapki.od 2 tyg. spi z nami bo lozeczka nie uznaje.widze ze malemu bedziesz kombinowac rodzenstwo.staraczki sa fajne poki dlugo nie trwaja.mysle ze Ci sie szybko uda.ja tez bym chciala kiedys jeszcze dziecko ale mysle ze odwaze sie jak maly bedzie mial z 4 latka, no i znajde stala prace bo obecnie jestem bez.no i meza bym musiala namowic bo narazie 1 dziecko mu starcza.
Bafinka ale Twoj maly juz duzy.chodzi juz sam?

hej kochane:* wpadłam napisać coś o moim malutku:) waży 21.5 kg 85 cm sam chodzi mówi mama tata baba daj chce ide am załatwia się na nocnik ale nie woła trzeba wyczuć moment ale ile razy go posadzę tyle razy coś w nocniczku jest... jest przesłodki ale bardzo absorbujący ciągle chce oglądać książeczki wkładać klocki w odpowiednie dziurki i raczej zabawy umysłowe... a jak tam wasze pociechy?

Hej!

Bafinka - chyba Cie pamietam z innego watku! ;-) Super, ze Wasz maluch tak ladnie sie rozwija! ;-)

Kacha - Ciebie tez pamietam! ;-) Powodzenia w Twoich planach! :happy:

Moja mala tez pieknie i zdrowo nam roznie! :-) Gada juz pelna geba. :-D Mowi: mama, tata, papa, niam, nie-nie-nie :)-D), pokazuje paluszkiem na to, co chce zeby jej dac albo co jej sie podoba, reaguje juz na sporo slow, bije brawo, macha lapka na "do widzenia"... Ciagle cos nowego! :-):-) Teraz jest naprawde fajny czas, bo tyle rzeczy sie dzieje! :tak: Az ciezko uwierzyc, jak to szybko mija!

Pozdrawiam Was!

mary-beth tez mi sie wydawalo ze znamy sie z innego forum.jak tam nastepne staranka? chyba juz bez stresowe co?ja narazie lykam midiane ale za miesiac przestaje ja brac.bedziemy sie zabezpieczac gumka bo narazie nastepnego dziecka nie chcemy.przestaje je brac bo place prawie 40 zl za nie, wspolzyjemy raz w miesiacu a moj poped przy tych tabsach jest ujemny.w sumie to po co sie nimi truc.zycze Ci powodzenia w starankach, abys dlugo nie musiala czekac.
bafinka a Ty kiedy planujesz drugie dziecko?fajnie ze Twoj bobas juz tyle potrafi.jaki rozmiar ubranek mu zakladasz?moj wazy ok. 11kg i ma 79cm.ubieram mu juz rozmiar 86 z 80 juz wyrasta.nasz narazie ladnie raczkuje, wstaje jak sie czegos podpiera, duzo gada ale cos przestal gadac mama,ma problemy ze spaniem w dzien, a wieczorem zasypia nam dopiero o 22 lub 23, spi z nami w lozku cala noc i przed 8 lub 9 sie budzi.ale jak w dzien nie pospi to jest mega marudny.

reklama
Dzien dobry!

Kacha - duzego masz chlopczyka! :happy: Moja mala tez wazy 11 kg i tez ma podobny wzrost, ale za 2 tygodnie konczy roczek! ;-) Najwazniejsze, ze nasze bobasy zdrowo rosna! :tak: Dziekuje za kciuki! U mnie troche przebojow i w tych starankach... Ale damy rade! Dzieci przychodza do ans w najlepszym dla nas i nich momencie, wiec cierpliwie sobie czekam... :tak: No i pewnie, ze nie ma co truc organizmu, jesli tabsy Ci nie potrzebne! ;-)

Milej niedzieli!

Do góry