reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
Czesc dziewuszki :-) Ja tak na chwilke podzielic sie z Wami super informacja :-) Otoz, za jakies 2,5 miesiaca bede znow staraczka :-) Ciesze sie przeogromnie. To juz jest ostateczna decyzja. Biore teraz kwas foliowy i od poczatku listopada bierzemy sie do dziela :cool2: Zatem wroce juz do Was na dobre kochane moje :tak: Tymczasem caluje wszystkie mocno i do nastepnego :-)

kwiatuszek nie dziwie Ci sie ze masz dola.tak dlugo czekasz na te dzieciatko a tu wokolo Ciebie ciaza.znam ten bol.kurcze zeby tak w koncu udalo sie Tobie.zaslugujesz na to.trzymam caly czas kciuki i mysle o Tobie.nie poddawaj sie.buziaki
Agusia fajnie ze z mezem sie dogadujesz.u nas raz sa klotnie a raz wielka milosc.tez chcialabym kiedys postarac sie o rodzenstwo dla mojego Bartka.mysle ze staranka rozpoczelabym za 3 lata.ale nie wiem jak to bedzie bo moj m raczej nieche miec drugiego dziecka ze wzgledu na finananse a ja od wrzesnia bede na bezrobociu, bo nie ma dla mnie godzin.musze teraz szukac pracy, nie wiem gdzie i kiedy wogle cos znajde.jestes zdolowana bo w ciazy ciezko pracowalam do samego konca a teraz roboty dla mnie nie ma.jak bede miec kiedys unormowana sytuacje materialna i umowe na czas nieokreslony to chcialabym sie starac o drugie dziecko.

Kacha10 u nas są wzloty i upadki, ale dajemy jakoś radę. Mój m stara się rozpieszczać jakimiś drobiazgami po każdej jakiejś kryzysowej sytuacji. Ale ja pamiętliwa jestem.

reklama
Agusia widze ze jestescie swiezo po slubie.czy mieszkaliscie wczesniej ze soba?ja juz jestem ponad 4 lata po slubie i chyba ten pierwszy rok byl dla nas najtrudniejszy.klocilismy sie o pierdółki, musielismy zaakceptowac swoje przyzwyczajenia i wogle dotrzec jakos do siebie, bo mimo ze znalismy sie kupe lat to nie mieszkalismy ze soba.moze u Was pojawilo sie za duzo nowych rzeczy naraz.
kwiatuszek,agnes, bafinka, anecia co u Was slychac?

Do góry