reklama
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
zrób test (z porannego moczu), od potencjalnego zapłodnienia minęło już ok tydzień więc test powinien coś wykazać, a nawet jak wyjdzie negatywny to poczekaj jeszcze z tydzień i powtórz go (czasami tak się zdarza, że pierwszy test jest robiony dość wcześnie, hormonów jest mało i nic nie pokazuje, a drugi / trzeci wychodzi już pozytywnie). Rób teściora i daj znać co wyszło
kacha10
Fanka BB :)
mary nie moge nic tesciowej powiedzeic bo ona jest mi potrzebna i b. wrazliwa.moj maz sie z nia nie bawi i jak cos jej dosadnie powie to az mi sie jej zal robi.z reguly robi jej sie przykro i szybko wychodzi z mieszkania.nie ze pokazuje obrazenie tylko czuje sie winna i chce nam szybko zejsc z oczu.ona tak uwielbia malego ze czesto z nim wychodzi na spacer. widzi go niemal codziennie.wystarczy ze tylko do niej zadzwonie to przyleci na skrzydlach zeby zajac sie malym.a moj to potrzebuje towarzystwa non stop, w dzien malo spi.sam soba rzadko sie zajmuje a tez cos w tym domu musze zrobic.jak znajde prace to maly z nia zostanie.do zlobka go niechce dawac.
karola1986-21
Kacha - po tabletkach byl istny cyrk! Cykle 36, 42, 43, 30 dni!!! Po prostu tragedia jakas! Teraz mam nadzieje zaczyna sie powooooli regulowac...
Hej, czy mogę dołączyć? 17 sierpnia odstawiłam Diane35 po 8 latach stosowania (oczywiście robiłam regulaminowe przerwy w braniu), do tej pory mam mega rozchwiany cykl. Pojawiły mi się plamienia w 14 dc, potem przez miesiąc, nic, ani @ ani ciąży nie było. Dostałam Luteinę na wywołanie @. Teraz kolejną @ powinnam dostać ok 12.11 a od 3 dni mam plamienia (20, 21 i 22 dzień cyklu). Myślałam, że już zaczyna mi się wszystko normować po odstawieniu tabsów a tu doooopa... I jak tu zajść w ciąże jak nie wiadomo ilo dniowe są cykle, kiedy i czy w ogóle będzie owulacja... Zwariować można z tymi cyklami po odstawieniu...
mary-beth
Karola - hej! Witaj i powodzenia! Ja ogolnie z Diane bylam bardzo zadowolona i zadnych mi problemow nie sprawialy. Ale ja zawsze mialam jakies dziwne historie z moimi cyklami... Regularne byly tylko w tych okresach, gdy bralam piguly. A bez pigulek cyrk na kolkach! Mam nadzieje, ze wreszcie mi sie zaczyna powolutku normowac, co dla mnie oznacza cykle mniej wiecej co 35 dni. Wowczas bede juz szczesliwa!
Kacha - a moze z nia pogadac jak z przyjaciolka? Widac, ze to dobra kobieta i nie wtrynia Wam sie ze zlej woli. Pewnie ma jakies swoje cechy charakteru, ktore draznia, a straszym ludziom juz sie jest ciezko zmienic, ale zawsze mozesz siasc z nia, zrobic kawke, ciacho i po prostu jak z dobra kolezanka pogadac! Moze ona tez by chciala, zebyscie sie zblizyly i wowczas latwiej jej bedzie spojrzec na wychowanie Waszego dziecka z Twojego punktu widzenia? W kazdym razie widze, ze nie jest tak zle i mam nadzieje, ze bedzie jeszcze lepiej!
Kacha - a moze z nia pogadac jak z przyjaciolka? Widac, ze to dobra kobieta i nie wtrynia Wam sie ze zlej woli. Pewnie ma jakies swoje cechy charakteru, ktore draznia, a straszym ludziom juz sie jest ciezko zmienic, ale zawsze mozesz siasc z nia, zrobic kawke, ciacho i po prostu jak z dobra kolezanka pogadac! Moze ona tez by chciala, zebyscie sie zblizyly i wowczas latwiej jej bedzie spojrzec na wychowanie Waszego dziecka z Twojego punktu widzenia? W kazdym razie widze, ze nie jest tak zle i mam nadzieje, ze bedzie jeszcze lepiej!
kwiatuszekq20
witam nowa kolezanke
mary witaj miłego dnia laseczki
mary witaj miłego dnia laseczki
karola1986-21
a jak Wasza cera po odstawieniu tabletek? Ja mam wrażenie, że po odstawieniu tabletek jestem jak Krzysztof Ibisz, czym starsza tym młodsza, mam nieregularne miesiączki, wahania nastroju i pryszcze, normalnie jak bym znów miała 16 lat
Satchkat
Karola, to normalne - Twoj organizm po prostu wraca do rownowagi hormonalnej. Przygotuj sie na zapryszczenie przed kazda @ :-(
reklama
kwiatuszekq20
dokladnie to normalne
Podziel się: