reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Bafinka Grecja wyszla lekko przymusowo. Mój ma tam kuzyna którego chce odwiedzić.
Lecimy na krete bo tam mieliśmy bezpośredni a potem do Aten

reklama
cytrynowa ale fajnie!!!! lecieć w takie piękne miejsce i jeszcze mieć tam rodzine.. jest do kogo jeździć:)

ja codziennie myśle że już po owulce a z dni na dzień dochodzą nowe objawy.. dziś od rana bolą jeszcze piersi... w podbrzuszu kamień.. podczas owu zawsze tak mam ze czuję się taka nabrzmiała w środku i sex nie zawsze jest super przyjemny.. wy też tak macie??

cytrynowa byłam na Krecie rok temu i jest tam super.
bafinka ja takie boleści miałam w podbrzuszu po odstawieniu tabl. anty. Owulki były b. bolesne. Teraz tak ich nie odczuwam. Raniutko dostałam okres!Ucieszyłam się bardzo. Akurat 6 dni potrwa a jak polecę na wczasy to będę bez.Chyba jednak stres mi namotał w cyklu. Teraz się już luzuje. Zmieniamy przedszkole od września i musi być dobrze. Ciekawe jaki będzie mój następny cykl.
Fajnie że na wątku robi nam się znów starankowo. Staraj się nie myśleć o objawach, zajmij myśli czymś innym bo zwariujesz.
kwiatek gdzie jesteś? Jak ta przygotowania do in vitro?

Kacha ja jestem na krecie tylko 3-4 dni. Potem ateny.

Teraz właśnie siedzę i popiham piwko w przyjemniej restauracji.
I ogólnie to znarzluch jestem a tu sukieneczka, krotki rękaw i jest tak w sam raz

cytrynowa,bafinka jak tam maja sie u Was sprawy?
My w poniedz.wrocilismy z wczasow.Bylo super.Szybko zlecialo.Dzis powrot do pracy.U mnie z tego cyklu nic nie bedzie bo mam juz 15 dc,owulka juz raczej byla a sexu nie bylo bo na wczasach maly byl z nami non stop,wciaz zalatani i ostatniego dnia sie spieklismy ze nawet ciezko byloby nam teraz bylo sie bzykac bo ciala mamy obolale.
kwiatek jak tam twoje in vitro?

reklama
hej kochane:*

ja również wróciłam już z urlopu.. dziś pierwszy raz po przerwie byłam w pracy.. jeszcze mi cięrzko że musze wracać.. ostatni cykl okazał się niewypałem.. teraz mam 10dc i zastanawiam się nad kupnem testów owulacyjnych ale nie wiem czy będę umiała ich używać.. interpretować.. strasznie bym chciała żeby w końcu się udałao.. ale już nie mam siły tak ciąglę się obserwować a tak jedna chwila rano i już można zająć się czymś innym... sama nie wiem.. co myślicie??

kwiatuszek kochana dawno cię tu nie było.. podziwiam cię za wytrwałość komu jak komu ale tobie to już musi się udać tyle już przeszłaś... cały czas mam cię w myslach wierzą że ci się uda:) a co tak ogólnie u ciebie???

kacha jak się sprawy na froncie się mają? ja dziś byłam z Gabisiem na dniach otwartych w przedszkolu i jestem zachwycona jak ładnie się bawił i ogólnie nie chciał wychodzić..a na wakacjach Gabiś złapał ospę rozbił sobie łuk brwiowy że myślałam że na szycie będziemy jechać.. a pogody zbytno nie było.. ale i tak nie było najgorzej.. ważne że zdala od domu i racy.. ale za rak to już za granice chcę jechać...

cytrynowa a jak u ciebie cykl?? pijesz ziółka??

Do góry