reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Bafinka ale testy ovu chyba nie mogą być rano? Musisz doczytac o nich.
Ziolek nie piję. Czekam na wyplate z pójsciem do chinczyka bo troche drogo tam jak się podytalam. Na @ nadal czekam. Biore castagnusa póki co.

reklama
Bafinka to mieliście pecha z tą ospą i łukiem brwiowym. My rok temu lecieliśmy do Grecji z chorym dzieckiem- miał zapalenie spojówek i ponad tydz.gorączkował nie wiadomo dlaczego. Na wczasach na szczęście wydobrzał i kąpał się w morzu. W tym roku był zdrowiutki więc energia go rozpierała.Nam się bardzo udał wyjazd. Za rok planujemy wyjazd do Grecji chyba na Rodos.My byliśmy na razie w nowym przedszkolu na zebraniu i jestem dobrej myśli. W następnym tyg. mamy 3 dni adaptacyjne więc też jestem ciekawa jak tam małemu się spodoba.Dzisiaj byliśmy w kinie na Minionkach i b. mu się podobało.Ja mam jeszcze urlop 2 tyg. w lipcu i tydz. w sierpniu wiec muszę jakieś atrakcje wymyślić małemu bo już nigdzie nie wyjeżdżamy na wczasy.Ja mam 3 dzień @. W czerwcu w ogóle się nie bzykaliśmy w dni płodne bo nie było okazji ale myślę że w lipcu poszalejemy bo wychodzi nam rocznica, chociaż to już chyba będzie po dniach płodnych.Co ma być to będzie.
A miałaś w tym cyklu owulację?Ja te testy używałam ale nic mi to nie dawało. Pokazywały dni płodne, bzykaliśmy się a ciąży nie było. Może ten cykl będzie owocny. Staraj się bzykać nie myśląc o ciążeniu.Wiem jest to trudne ale spróbuj.

Byłam na minionkach. Sa swietne ;)

Kupiłam też termometr. Będę mierzyć temperaturę. Zobaczymy czy tam się coś dzieje

cytrynowa mi sie lepiej podobala 1 i 2 czesc minionkow.Te jakos tak srednio wypadaja przy tych czesciach.Mojemu synkowi b.sie podobaly.Teraz w domu non stop oglada te czesci co ma.Mierzenie temp.jest b.stresujace.Czasami temp.szwankuje i niewiadomo jak to traktowac albo zmiany sa b.minimalne i niewidac wyraznego skoku temp.
Bafinka jak tam u Ciebie?u mnie jest 9 dc ale ostatnio z m nie mamy okazji do sexu wiec jak tak dalej bedzie to z tego cyklu tez pewnie nic nie bedzie.Synek dostal dzis goraczki chyba od slonca,duzo spi.mam nadzieje ze jutro juz bedzie ok.

Może od przegrzania gorączka?

A mi bardziej podobał się film o minionkach niż jak ukrasc ksiezyc gdzie minionki byly tlem tylko.

Dziś miałam jednorazowe krwawienie i nie wiem co o nim myśleć...

cytrynowa i jak tam u Ciebie? Co z tym krwawieniem?
Bafinka a co u Ciebie?
Ja mam 13 dc, sexu nie ma bo albo nie ma czasu (mały jest z nami non stop) albo się kłócimy a od 2 dni mój m ma gorączkę i gardło go boli.Więc mi ten cykl raczej odpada.Mojemu małemu we wtorek już przeszło i w środę poszedł do przedszkola.A od poniedz. mam 2 tyg. urlopu to z małym posiedzę.

reklama
Do góry