reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
moj m dzis lepiej sie poczul i po pracy zaszalelismy bo dawno sexu nie bylo.W niedz.mamy rocznice slubu wiec pewnie pobzykamy sie ale to juz bedzie 15 dc.a ja mam krotkie te cykle ostatnimi czasy.
bafinka doczekasz sie w koncu II kresek.Limit nieszczesc wykorzystalas i teraz juz bedzie tylko dobrze.trzymam kciuki za bobosexy.

Bafinka i jak tam u Ciebie? Jakie masz te objawy?Za ile masz termin spodziewanej małpy?My w ten weekend poszaleliśmy-w 13 ,14, 15 dc.Owulacji za b. nie czułam, chyba musiała być z prawego jajnika - bo przy tym jajniku nie czuje. W tamtym cyklu miałam z lewego więc wszystko mi się zgadza.

Ogolnie po staremu , w poniedzialek mam wizyte am nadz ze uda mi sie histero załatwic,
7czerwca zmarł moj tata i troche nas to wybiło z wszystkiego
poki co walcze poki starczy mi sił

kwiatuszek b.Ci wspolczuje straty ojca. Teraz napewno Ci sie uda.Twoj tato z gory bedzie nad tym czuwal.Ja caly czas trzymam kciuki.Zobaczysz jeszcze blizniaki Ci sie trafia.

Kwiatuszku składam kondolencje z powodu starty ojca.
Na pewno będzie teraz czuwał nad Tobą i wyśle Ci pocieszenie w postaci maleństwa.

bafinka wspolczuje widoku 1 krechy na tescie.Poki nie masz okresu to moze jeszcze nie wszystko stracone.Moze owulacja byla troche pozniej.Tak sobie mysle ze moze za b.chcesz i za b.sie starasz.Wiem ze to trudne ale moze troche wyluzuj.Widze ze starasz sie pod duza presja.Wykonczysz sie psychicznie.

Bafinka jak tam samopoczucie? U mnie dziś zawitała @, cykl 29 dni, bzykanko 13,14,15 dc było i w ciąży nie jestem Ja to jednak jestem długodystansowiec. Wczoraj będąc na festynie widziałam dużo babek w ciąży i zastanawiałam się jak one to robią, że w tą ciąże zachodzą (głupie myśli mam, ale dla mnie ciąża na zawołanie to abstrakcja).
Cytrynowa co u Ciebie?
Kwiatek a jak tam u lekarza?

reklama
Do góry