reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Witajcie :) Postanowiłam dołączyć do Was ponieważ jestem po stosowaniu tabletek anty , brałam je od września zeszłego roku do kwietnia tego roku. Od temtego czasu staramy sie z męzem o dziecko. Dzisiaj robiłam test i wyszedł pozytywny tylko ta druga kreska blada ale widoczna. Jest taka możliwość że test okłamał? Jestem po terminie spodziewanej @.

reklama
Witam;-)
Na początku gratuluję!:-)
Zapraszam na wątek "ciąża po poronieniu" tam dziewczyny otoczą Cię opieką. Jest tam dużo ciężarówek na finiszu jak, dopiero co zaciążonych, staraczek i mam które doczkały się swoich Skarbów (jestem właśnie jedną z nich):tak:
Światełko dla Twojego Aniołka (*)
Pozdrawiam:happy:

Witamy w naszym gronie czekamynaigorka.mysle ze test nieklamie,zwlaszcza ze okresu nie masz.moze zeby miec pewnosc zrob sobie badanie krwi w lab.na poziom hcg.a w 7 tyg.do gina zeby potwierdzil ciaze.
Anecia jak tam twoj dentysta?jak sie czujesz?

hejka!

uffff po dentyście ok, ale mam takie nie swoje podniebienie jakby bo mi ciut po nim sprzętem pojeździł i takie dziwne wrażenie mam w ustach, ale najwazniejsze ze zebisko zrobione... okazało się że zab mi się zlamał, a poza tym wyleciala częśc plomby i na dodatek odsłoniła dziurę... więc 2 rzeczy za jednym zamachem zrobione

poza tym czuję się ok :-) nadal cisza hehe

kacha10 no to poproś o umowę, może akurat się zgodzą chociaż na poł etatu... zawsze coś... bo zlecenie to lipa
a Adaśko ważył 3670 i miał 56 cm, w sumie od czasu przyjęcia do szpitala do porodu minęło 6 godzin, parte 40 minut więc nie tak źle, ale też mnie nacinali - ale wolałam to jak pęknąć... no a teraz faktycznie mogloby być lżej ale z drugiej strony obawiam się takiej kruszynki hehe :-)

czekamynaigorka no to gratulacje! na moje to ciąża :-) teraz łykaj kwas foliowy i śmigaj na wizytę zeby tylko potwierdzić

reklama
Czekamy raczej w 5tyg.nic nie bedzie widac na usg.gin.moze ci tylko stwierdzic ze macica jest pogrubiona i ze moze to byc ciaza.ja chodzilam prywatnie do ginki i mi kazala przyjsc w 7tyg.zeby cos bylo widac a wczesniej 2razy robilam sobie badanie krwi.patrzylam czy hcg przyrasta.w 7tyg.bylo widac pecherzyk plodowy -mial 0.81mm.wiec na twoim miejscu teraz bym nie szla bo to strata kasy.a kasa i tak ci bedzie szla na badania i ginka co miesiac,witaminy,itd.musisz sie uzbroic w cierpliwosc.

Do góry