reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

hejka!

jeszcze w dwupaku się melduję :-)

a obecnie jestem mega wkurzona... musze się na cito na jutro do dentysty dostać bo albo mi się ząb łamie albo za chwile plomba wyleci.... coś się rusza, nie wiem co ... masakra jednym slowem

reklama
no i "coś" się stało ale do konca sama nie wiem co... albo kawałek zęba mi się złamał albo plomba wypadła, albo i kawałek zęba i plomba... ale najgorsze jest to że TO zaklinowało mi się miedzy zębami i nie wypadło ostatecznie, ale na środę na 9.30 mam wizytę więc mam nadzieję ze dotrwam :-)

poza tym jeśli chodzi o rodzenie to ciszaaaaaa :-)

Anecia wspolczuje z powodu zeba.oby w srode ci to ladnie zrobili zebys mogla spokojnie rodzic.a na ktora masz dzis gina?ciekawe co ci powie.pogoda dzis fatalna.moj maly juz 3dzien z rzedu nie spi w dzien.ciekawe czy dzis padnie przy takiej smetniej pogodzie.mi sie juz chce spac.trzymam kciuki za wizyte.daj znac.

hejka dziewczyny!

ja po wizycie, no i uwaga uwaga... rozwarcie ani trochę się nie zmieniło od ostatniej wizyty (4.09) ... poza tym wszystko nadal trzyma i mała sobie z nas jaja robi :-) ale może to i dobrze bo dzisiaj mierzył i ważył i ma zaledwie 2900 g (oczywiście szacunkowo według wymiarów, wiadomo), a wzrost na 36/37 tydz a jestem w 39 tyg ale tym nie mam się przejmować, bo taka jej natura, będzie drobinka :-) może będzie jeszcze lżej niż z Adasiem :-) zobaczymy a póki co czekamy na rozwoj sytuacji... a jak nic nie ruszy to 1.10 wizyta...

no a jutro na 9.30 do dentysty.... mam nadzieję że szybko zrobi i za dużo nie skasuje :-D

kwiatuszek ehhh pamiętam jak ja chodziłam do ortodonty ... aparat stały nosiłam prawie 2 lata.... te dokręcania byly najgorsze, tzn pierwsze 2 dni po dokręceniu... więc wiem o czym piszesz i współczuję :-)

kacha u nas tez dzisiaj taka pogoda smętna była.... a młody zasnął?

lAnecia maly zasnal o 18,30.wiec z 3h sobie popracowalam bo w pon.wracam do roboty i musze zdac swoja prace.musze powaznie pogadac z prof.w odniesieniu dalszej umowy.zeby jednak byla na pol etatu bo te zlecenie mnie irytuje,w ciagu 7 mies.podpisalam 4umowy.prze wakacje byl problem z placeniem.za lipiec i sierpin dostalam wyplate w polowie wrzesnia.z ta praca to jest masakra.jak bym tylko cis dostala to bym tamta rzucila ale narazie lipa.
Maly zsikal sie nam do lozka w srodku nocy.o 4to juz chcial wstawac.ale potam zasnal i prze 7wstalismy.
A ADas ile CI wazyl? Mala wybierze sobie dobry moment do wyjscia.czeka az zalatwisz dentyste i na ladniejsza pogode.a jak bedzie wazyc3kg to lepiej ci bedzie rodzic.a potem nadrobi te kg.moj wazyl4kg i 60cm wzrostu (1,5tyg.przed terminem) wiec go wydusic bylo trudno.faza parta trwala ponad 2godz.a bez naciecia krocza by nie wylazl.wiec waga sie nie martw.bedzie ci lzej i szybciej.powodzenia u dentysty.a co do rozwarcia to tez sie nie martw.ja przyjezdzajac na porodowke nie mialam skurczy,rozwarcie 1 cm,tylko wody plidowe sie saczyly.ale porod jak sie rozchulal to w ciagu 6 h id przyjecia mialam juz pelne i parlam.

reklama
Witam. Jestem tu nowa i próbuje się tu odnaleźć. Jestem po poronieniu, poroniłam dokładnie we wrześniu 2012 roku i od tamtej pory zażywałam tabletki anty. Skończyłam je brać w Kwietniu tego roku i od tamtej pory staram się ze świeżo poślubionym mężem o dziecko. Wydaje mi się że w tym miesiącu się udało, ponieważ @ spoźnia mi się 3 dzień , robiłam dwa testy i oba pozytywne , blada kreska ale jest. Czy w tym momencie test może mnie okłamać? Jeden robiłam w poniedziałek po południu, drugi dzisiaj rano. Pozdrawiam i czekam na wasze odpowiedzi :)

Do góry