reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Witajcie :) Postanowiłam dołączyć do Was ponieważ jestem po stosowaniu tabletek anty , brałam je od września zeszłego roku do kwietnia tego roku. Od temtego czasu staramy sie z męzem o dziecko. Dzisiaj robiłam test i wyszedł pozytywny tylko ta druga kreska blada ale widoczna. Jest taka możliwość że test okłamał? Jestem po terminie spodziewanej @.

reklama
Witam;-)
Na początku gratuluję!:-)
Zapraszam na wątek "ciąża po poronieniu" tam dziewczyny otoczą Cię opieką. Jest tam dużo ciężarówek na finiszu jak, dopiero co zaciążonych, staraczek i mam które doczkały się swoich Skarbów (jestem właśnie jedną z nich):tak:
Światełko dla Twojego Aniołka (*)
Pozdrawiam:happy:

Witamy w naszym gronie czekamynaigorka.mysle ze test nieklamie,zwlaszcza ze okresu nie masz.moze zeby miec pewnosc zrob sobie badanie krwi w lab.na poziom hcg.a w 7 tyg.do gina zeby potwierdzil ciaze.
Anecia jak tam twoj dentysta?jak sie czujesz?

hejka!

uffff po dentyście ok, ale mam takie nie swoje podniebienie jakby bo mi ciut po nim sprzętem pojeździł i takie dziwne wrażenie mam w ustach, ale najwazniejsze ze zebisko zrobione... okazało się że zab mi się zlamał, a poza tym wyleciala częśc plomby i na dodatek odsłoniła dziurę... więc 2 rzeczy za jednym zamachem zrobione

poza tym czuję się ok :-) nadal cisza hehe

kacha10 no to poproś o umowę, może akurat się zgodzą chociaż na poł etatu... zawsze coś... bo zlecenie to lipa
a Adaśko ważył 3670 i miał 56 cm, w sumie od czasu przyjęcia do szpitala do porodu minęło 6 godzin, parte 40 minut więc nie tak źle, ale też mnie nacinali - ale wolałam to jak pęknąć... no a teraz faktycznie mogloby być lżej ale z drugiej strony obawiam się takiej kruszynki hehe :-)

czekamynaigorka no to gratulacje! na moje to ciąża :-) teraz łykaj kwas foliowy i śmigaj na wizytę zeby tylko potwierdzić

reklama
Czekamy raczej w 5tyg.nic nie bedzie widac na usg.gin.moze ci tylko stwierdzic ze macica jest pogrubiona i ze moze to byc ciaza.ja chodzilam prywatnie do ginki i mi kazala przyjsc w 7tyg.zeby cos bylo widac a wczesniej 2razy robilam sobie badanie krwi.patrzylam czy hcg przyrasta.w 7tyg.bylo widac pecherzyk plodowy -mial 0.81mm.wiec na twoim miejscu teraz bym nie szla bo to strata kasy.a kasa i tak ci bedzie szla na badania i ginka co miesiac,witaminy,itd.musisz sie uzbroic w cierpliwosc.

Do góry