reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
Anecia i co tam u ciebie?kiedys czytalam ze ten czop moze i 2tyg.odchodzic.mi on odchodzil jednoczesnie z wodami plodowymi,ktore sie tylko saczyly.w ten sam dzie pojechalam na porodowke i po 3godz.takiego saczenia zaczely mi sie skurcze i niebawem urodzilam.trzymam kciuki.zycze szybkiego i lekkiego porodu.
Kwiatek a co u ciebie?

Kwiatek cos mi sie wydaje ze anecia jest w szpitalu i moze rodzi.ostatnio codziennie tu wchodzila a dzis cisza.bafinka i agusia przepadly.nic nie pisza.wogle malo nas tutaj.a jak ty sie czujesz po tych lekach.trudno jest dawac sobie zastrzyki?

nie jest tak zle dzis mnie troche boli głowa
i nie wiem czy nie przypałetala mi sie jakas infekcja mam tamtum rosa uzywam chyba ze to tylko podraznienie a to mi teraz wogole nie potrzebne

hejka dziewczyny!

dzięki że pytacie o mnie :-) ale jeszcze nie rodzę... ale czuję się hmmmm tak inaczej hehe, dzisiaj byłam tak słaba rano że masakra, obudziłam się już o 5, bolała mnie głowa i przestała dopiero popołudniu jak wyszlam na spacer
no ale ogólnie tak jak piszę czuję się inaczej i tylko czekam na wizytę we wtorek
a wczoraj miałam mega dużo spinań brzucha i myślałam że coś się rozkręci a tu nicccccc, ale mała mniej się rusza więc wydaje mi się że szykuje się powoli do wyjścia, chociaż jak mi eMek wczoraj powiedział "wszyscy mówili że nie donosisz a teraz się okaże że przenosisz" ... oby nie :-)

Anecia a ja juz myslalam ze mala jest juz na swiecie.mysle ze nie przenosisz.sama mowisz ze organizm daje ci juz znaki.moze jutro dowiesz sie ze masz jakies rozwarcie.chociaz u mnie przed porodem jak bylam w czw. wieczorem u ginki to wszystko bylo poxamykane a w sobote zaczelam rodzic.mi im blizej porodu bylo coraz lzej i lepiej sie czulam.tylko psycha mi siadala.nie martw sie niczym.ja mysle ze to kwestia 2,3dni i sie zacznie.zycze szybkiego,pomyslnego rozwiazania.daj jutro znac co u ciebie?trzymam kciuki.

reklama
Do góry