reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
Anecia i co tam u ciebie?kiedys czytalam ze ten czop moze i 2tyg.odchodzic.mi on odchodzil jednoczesnie z wodami plodowymi,ktore sie tylko saczyly.w ten sam dzie pojechalam na porodowke i po 3godz.takiego saczenia zaczely mi sie skurcze i niebawem urodzilam.trzymam kciuki.zycze szybkiego i lekkiego porodu.
Kwiatek a co u ciebie?

Kwiatek cos mi sie wydaje ze anecia jest w szpitalu i moze rodzi.ostatnio codziennie tu wchodzila a dzis cisza.bafinka i agusia przepadly.nic nie pisza.wogle malo nas tutaj.a jak ty sie czujesz po tych lekach.trudno jest dawac sobie zastrzyki?

nie jest tak zle dzis mnie troche boli głowa
i nie wiem czy nie przypałetala mi sie jakas infekcja mam tamtum rosa uzywam chyba ze to tylko podraznienie a to mi teraz wogole nie potrzebne

hejka dziewczyny!

dzięki że pytacie o mnie :-) ale jeszcze nie rodzę... ale czuję się hmmmm tak inaczej hehe, dzisiaj byłam tak słaba rano że masakra, obudziłam się już o 5, bolała mnie głowa i przestała dopiero popołudniu jak wyszlam na spacer
no ale ogólnie tak jak piszę czuję się inaczej i tylko czekam na wizytę we wtorek
a wczoraj miałam mega dużo spinań brzucha i myślałam że coś się rozkręci a tu nicccccc, ale mała mniej się rusza więc wydaje mi się że szykuje się powoli do wyjścia, chociaż jak mi eMek wczoraj powiedział "wszyscy mówili że nie donosisz a teraz się okaże że przenosisz" ... oby nie :-)

Anecia a ja juz myslalam ze mala jest juz na swiecie.mysle ze nie przenosisz.sama mowisz ze organizm daje ci juz znaki.moze jutro dowiesz sie ze masz jakies rozwarcie.chociaz u mnie przed porodem jak bylam w czw. wieczorem u ginki to wszystko bylo poxamykane a w sobote zaczelam rodzic.mi im blizej porodu bylo coraz lzej i lepiej sie czulam.tylko psycha mi siadala.nie martw sie niczym.ja mysle ze to kwestia 2,3dni i sie zacznie.zycze szybkiego,pomyslnego rozwiazania.daj jutro znac co u ciebie?trzymam kciuki.

reklama
Do góry