Lekarz mi powiedział jeszcze w polsce (obecnie przebywam za granicą) ze nie ma przeciwskazan i ze po tym jak zaszłam pierwszy raz nie powinno byc problemu. Po prostu odstawić i "pracowac" ale nadmienił ze pierwsze 3 miesiace mogą być bezowocne. Zobaczymy jak bedzie. Trzymam kciuki za was i za siebie!!!! Dzisiaj co prawda test robiłam bo po odstawieniu ani widu ani słycho miesiączki ale negatyw.
reklama
Anecia1111
Fanka BB :)
AKYSZ.... Żeby do zadnej z nac nie przyszła przez najbliższe 9 miechów....
Do mnie już tylko przez jakieś 4,5 miesiąca niech nie przychodzi A później to już niech maluszek się pcha na świat
Lekarz mi powiedział jeszcze w polsce (obecnie przebywam za granicą) ze nie ma przeciwskazan i ze po tym jak zaszłam pierwszy raz nie powinno byc problemu. Po prostu odstawić i "pracowac" ale nadmienił ze pierwsze 3 miesiace mogą być bezowocne. Zobaczymy jak bedzie. Trzymam kciuki za was i za siebie!!!! Dzisiaj co prawda test robiłam bo po odstawieniu ani widu ani słycho miesiączki ale negatyw.
Mi też mówił ze pierwsze 3 po odstawieniu mogą być bez skutku i tak tez u nas było, ja zaszłam w 4 cyklu
mandrzejczuk
Fanka BB :)
a ja dzis stracilam moja upragniona fasolke...2 godz temu zaczelam krwawic bylam u lekarza...wczesna ciaza, ktora po prostu obumarla...jak to powiedzial lekarz: 80% ciaz w tak wczesnym stadium obumiera i kobiety nawet nie wiedza, ze bly w ciazy myslac, ze po prostu @ sie spoznila...bol niesamowity ;((( na razie nie bede zagladac na BB mam juz dosc tych staran dolowania sie i zarazem nakrecania...czekam teraz na meza...a potem nie wiem...
reklama
P
pysia888
Gość
mandrzejczuk, strasznie mi przykro :---( Trzymaj się i nie załamuj. Nie można się poddawać tylko walczyć dalej, Jestem z Tobą duchem ale wierzę, że kiedyś się uda... :---(
Podziel się: