reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
Chcialabym. nie bedziemy wychodzic z lozka to moze sie uda he

Hehe... tylko z tym łóżkiem nie przesadzajcie, bo nie wytrzyma ;-) A tak poważnie to czym częściej tym gorzej, tak bynajmniej mi zawsze gin powtarzał że plemniki muszą się"odbudować" i normalnie to najlepiej tak co 2 dni, a z kolei 2 dni przed, 2 dni po i w okresie owulacji to wtedy najlepiej codziennie :-D My akurat tego ie zastosowalismy, a zaszliśmy w czasie kiedy przytulańska było mało ale wypadło akurat w owulkę :-)

My tez w tym cyklu co sie udalo to malo razy probowalismy, ale za to Jak hehe, a moj maz wczoraj mowi tak: "ciekawe za ktorym razem sie udalo...to pewnie od tego twojego lezenia z nogami w gorze, albo z tego spontana w lazience" hehe no i juz sama nie pamietam...

mandrzejczuk strasznie się cieszę i zazdroszczę
Ja nie mogę sobie wybaczyć że tak żadko się staraliśmy w tym miesiącu, ale skoro wam się udało, to może i dla mnie jest jakaś szansa????
W 11-12 dc. strasznie bolały mnie jajniki, nie wiem czy to była owulacja.... w każdym razie tego dnia "pracowaliśmy" i jeszcze dzień wcześniej.... ale później nie :no::-:)-(.

Anecia, zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce, bo obydwoje pracujemy i a nóż widelec zmiany nie będą się zgadzać. A nie wiem jak to z dniami płodnymi jest po odstawieniu anty. Musi się udać za którymś tam razem, a najlepiej zeby szybko :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Witam cieplutko wszystkie forumowiczki!!!!
Dołączyłam do Was poniewaz również planujemy dzidzusia!!!!
3 lata temu urodziłam córkę ktorą "zmajstrowalismy" w ciągu 2 miesiecznej przerwy w braniu tabletek :) Teraz odstawiłam tabletki w lutym i zobaczymy co bedzie i kiedy. Narazie totalny bałagan :) Miesiączki ani widu ani słychu :)

Życzę powodzonka....
A co ci lekarz powiezdział?
Jateż jestem po tabletkach.... w styczniu odstawiłam, a staram się od 2 miesięcy, a tak konkretnie od tego miesiąca.... i teraz czekam na @, ale mam nadzieję że nie przyjdzie....
pozdrawiam,

Witam cieplutko wszystkie forumowiczki!!!!
Dołączyłam do Was poniewaz również planujemy dzidzusia!!!!
3 lata temu urodziłam córkę ktorą "zmajstrowalismy" w ciągu 2 miesiecznej przerwy w braniu tabletek :) Teraz odstawiłam tabletki w lutym i zobaczymy co bedzie i kiedy. Narazie totalny bałagan :) Miesiączki ani widu ani słychu :)

Witamy ciepło :-) I trzymamy kciuki za szsybkie zafasolkowanie :-)

Anecia, zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce, bo obydwoje pracujemy i a nóż widelec zmiany nie będą się zgadzać. A nie wiem jak to z dniami płodnymi jest po odstawieniu anty. Musi się udać za którymś tam razem, a najlepiej zeby szybko :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Co do tych dni płodnych to ja mierzyłam od dnia odstawienia tabsów tempkę o tej samej godzinie z rana i po 2 miesiącach już wiedziałam kiedy mam płodne, przynajmniej tak mniej więcej.

Życzę powodzonka....
A co ci lekarz powiezdział?
Jateż jestem po tabletkach.... w styczniu odstawiłam, a staram się od 2 miesięcy, a tak konkretnie od tego miesiąca.... i teraz czekam na @, ale mam nadzieję że nie przyjdzie....
pozdrawiam,

Oby ta wstrętna @ nie przyszla!!! Pozdrawiam

reklama
Do góry